Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Skicka paket mellanGöteborg och New York på 24 h, är det möjligt?

2020.09.04

Det kan kännas som en omöjlig uppgift att skicka ett paket till New York på 24 timmar, eftersom att det ligger på andra sidan Atlanten. Men det betyder inte att det är en omöjlig uppgift…eller? I den här artikeln kommer du att få läsa om hur lång tid det egentligen tar att skicka paket utomlands med Sendify.

GBG – NYC

När du ska skicka ett paket till New York, är mångas första tanke att det kommer att ta lååång tid för paketet att levereras. Eftersom att New York ligger på andra sidan Atlanten, 8 timmar med flyg bort från oss, är det naturligt att tänka att det kan ta sin lilla tid att frakta ett paket dit. Men om du väljer att skicka paket utomlands med expressfrakt kan du faktiskt få ditt paket levererat riktigt snabbt, på så kort tid som ett dygn.

Sanningens ögonblick: Går det att skicka paket till New York på 24 h?

Ja, om du skickar paket med Sendify kan du skicka paket till New York och få det levererat på 24 timmar. När du fraktar med Sendify, kan du nämligen alltid välja ett expressalternativ för din frakt, och därmed få ditt paket levererat väldigt fort. Tänk dock på att du med expressfrakt oftast får ditt paket levererat inom 1-2 arbetsdagar, och att det på helger därför kan ta längre tid. Boka därför din frakt till New York senast på torsdagen, för att få ditt paket levererat innan helgen.

 

Går det att skicka paket utomlands på 24 h till andra destinationer?

Absolut, du kan skicka paket till flera destinationer långt bort från Sverige och få det levererat inom ett dygn. Du kan exempelvis skicka paket utomlands med Sendify till Italien och Tyskland på bara ett dygn, och skicka paket till Kanada och Singapore på två arbetsdagar. Det går därför att frakta riktigt snabbt med Sendify, eftersom att du alltid kan välja ett expressalternativ för din frakt.

 

I ain’t got time to wait

Så, om du inte har tid till att vänta på att ditt paket ska levereras, är det en god idé att skicka paket utomlands med Sendify. Så länge du bokar din expressfrakt så att ditt paket inte fraktas under helgen, kan du få ditt paket levererat inom ett dygn eller två, beroende på vart du fraktar. Sendify är därför lika snabb som blixten när det kommer till att skicka paket utomlands, eller vad säger du?