Skicka pall

DHL, DSV, FedEx, TNT och UPS - alla i ett system

TA-system

Över 20 fraktavtal med 5 transportörer

Fraktavtal

Över 20 fraktavtal med 5 transportörer

Logistiksupport

Vi finns på chat och telefon för dig

Kostnadsfritt

Betala bara för det du skickar

Skicka pall var du vill

Skicka pall inrikes eller utrikes. Med en logistikpartner kan du enkelt jämföra pris och ledtid med flera transportörer för att hitta det alternativ som passar dig bäst.

Kom igång och boka frakt

Pallfrakt, fast smidigt

Målet med Sendify är att hjälpa företag med sin logistik. När du använder vår tjänst tar vi fram den bästa transportlösningen för dina behov. Vi vill att det ska vara lika enkelt och bekvämt för dig som kund att skicka halvpall eller pall som det är att skicka paket.

När du använder dig av Sendify tar du automatiskt del av våra upphandlade fraktavtal. Det betyder att du kan sänka dina fraktkostnader, oavsett hur stora volymer som du hanterar, och frakta billigt. Med Sendify betalar du endast för den pallfrakt du faktiskt skickar utan någon startavgift, bindningstid eller andra dolda avgifter. Eftersom allt sker genom oss så behöver du inte ta kontakt med flera olika parter för att sköta logistiken, vilket sparar dig tid. När du samlar all din logistik i samma system blir det dessutom lättare att överblicka och effektivisera transporterna, du får dessutom alla dina fakturor från ett och samma ställe.

Skicka en pall inom Sverige eller exportera

När du ska boka transport hos Sendify är det enkelt, bara några knapptryck bort. Du kan skicka pall utomlands med oss förutsatt att godset skickas till eller från Sverige. När du använder vår tjänst bestämmer du själv om du vill sända godset på snabbast möjliga sätt, det mest priseffektiva sättet eller en kombination av de båda. Du kan hantera all din företags logistik online med vår frakttjänst när du vill, dygnet runt, hela året om.

Vi är en fjärdepartslogistiker. Det innebär att vi inte själva transporterar gods utan att vi kopplar samman ditt företag med transportören som passar dig allra bäst med hjälp av vårt smarta logistiksystem. Logistiksystemet gör så att du slipper leta runt bland fraktbolagen. Istället har vi samlat dem på ett och samma ställe. Vi samarbetar med, och har avtal med några av världens största och mest ansedda transportbolag. Därför kan du skicka pallfrakt med DHL eller någon annan av våra transportörer oavsett om du vill skicka halvpall en gång i månaden eller 100 pallar per dag. För oss är det viktigt att du ska få en så effektiv helhetslösning som möjligt även om du bara behöver skicka en pall åt gången.

Har det blivit dags att börja boka frakt? Med Sendify kommer du igång snabbt och sköter all din frakt på ett och samma ställe.

Börja boka frakt