Pallfrakt med Sendify

DHL, FedEx, TNT och UPS - alla i ett system

TA-system

Jämför, boka och spåra din frakt

Fraktavtal

Över 20 fraktavtal med 5 transportörer

Logistiksupport

Vi finns på chat och telefon för dig

Kostndsfritt

Betala bara för det du skickar

Skicka större gods med pallfrakt

Flera transportörer tar din pallfrakt dit du vill. Bokar du via en logistikpartner kan du enkelt jämföra priser och ledtider för att hitta den bästa lösningen för dig.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Pallfrakt är enkelt med Sendify

Flakmeter, pallplatser, vikt eller volym, vilket är den mest fördelaktiga för din pallfrakt? Vi räknar ut den mest bästa lösningen för dig när du ska skicka pall. Allt du behöver göra är att registrera ditt företag i vårt system och när du börjar boka transporter så räknas det bästa alternativet för dig automatiskt ut i systemet, där du kan välja att prioritera efter ledtid eller pris

Det spelar ingen roll vilka volymer du skickar, 100 pallar om dagen eller 10 pallar om året. Vi räknar alltid ut det mest fördelaktiga priset för pallfrakt. Systemet är gratis att använda, ditt företag betalar enbart för den pallfrakt eller andra försändelser du skickar och du behöver inte oroa dig för bindningstider, dolda kostnader eller startavgifter. Med Sendify är pallfrakt enkelt och du kan skicka över hela världen så länge du skickar till, från eller inom Sverige.

Sänk priserna för pallfrakt

Sendify tävlar om att vara det smartaste fraktsystemet på marknaden. Samtidigt är vi ett stort fraktnätverk. Unikt med Sendify är att du måste betala för att ta del av de andra bolagens fraktavtal, vilket du inte behöver med oss. När du registrerar ett konto i vårt system för fjärdepartslogistik tar du automatiskt del av de fraktavtal som vi förhandlat fram hos fraktbolagen.

Fjärdepartslogistik betyder att vi inte äger några egna transportmedel. Istället ser vi till att koppla ihop ditt företag med de ledande fraktbolagen DHL, DSV, FedEX, UPS och TNT, för att vara så flexibla som möjligt i vårt erbjudande. Dessutom är systemet mycket enkelt att använda, det tar bara någon minut att registrera sig och skicka sin första försändelse.

All pallfrakt på samma ställe

Med Sendify samlar du all ditt företags frakt på samma ställe. Det betyder att du endast får en faktura för all din frakt och slipper hålla kontakten med flera olika fraktbolag för att dina försändelser ska komma fram. I förlängningen innebär det också att du får ett verktyg för att få en överblick av ditt företags frakt där du kan sänka dina fraktpriser och effektivisera din logistik. Har du några frågor eller vill veta hur systemet räknar ut priserna för pallfrakt? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att optimera din frakt.

Har det blivit dags att börja boka frakt? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din frakt på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris