Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Pallfrakt är enkelt med Sendify

Flakmeter, pallplatser, vikt eller volym, vilket är den mest fördelaktiga för din pallfrakt? Vi räknar ut den bästa lösningen för dig när du ska skicka pall. Allt du behöver göra är att registrera ditt företag i vårt system och när du börjar boka transporter så räknas det bästa alternativet för dig automatiskt ut i systemet, där du kan välja att prioritera efter ledtid eller pris.

Läs mer om att skicka pall i Sendify här.

Sänk priserna för pallfrakt

Sendify tävlar om att vara det smartaste fraktsystemet på marknaden. Samtidigt är vi ett stort fraktnätverk. Unikt med Sendify är att du måste betala för att ta del av de andra bolagens fraktavtal, vilket du inte behöver med oss. När du registrerar ett konto i vårt system för fjärdepartslogistik tar du automatiskt del av de fraktavtal som vi förhandlat fram hos fraktbolagen.

Fjärdepartslogistik betyder att vi inte äger några egna transportmedel. Istället ser vi till att koppla ihop ditt företag med de ledande fraktbolagen DHL, DSV, FedEX, UPS och TNT, för att vara så flexibla som möjligt i vårt erbjudande. Dessutom är systemet mycket enkelt att använda, det tar bara någon minut att registrera sig och skicka sin första försändelse.

Skicka paket, pall eller container via sjö, väg, flyg och tåg

Du kan även frakta paket, pall och container med sjö, väg, flyg och tågfrakt med hjälp av vår fraktförmedlingstjänst. Här hjälper våra erfarna fraktförmedlare dig att boka dina större sändningar så att du kan frakta allt gods från ett ställe med fraktkapaciteten av flera transportörer. Läs mer om Sendify fraktförmedling här.

All pallfrakt på samma ställe

Med Sendify samlar du all ditt företags frakt på samma ställe. Det betyder att du endast får en faktura för all din frakt och slipper hålla kontakten med flera olika fraktbolag för att dina försändelser ska komma fram. I förlängningen innebär det också att du får ett verktyg för att få en överblick av ditt företags frakt där du kan sänka dina fraktpriser och effektivisera din logistik. Har du några frågor eller vill veta hur systemet räknar ut priserna för pallfrakt? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att optimera din frakt.

Skicka pallfrakt, billigt

Behöver du skicka pallfrakt billigt? Med Sendify kan du skicka pallfrakt med flera olika fraktbolag, med både billiga fraktpriser och med snabba ledtider. Registrera ett kostnadsfritt konto redan idag och boka din pallfrakt med Sendify!
Registrera dig gratis och se ditt fraktpris