Uppdateringar och berättelser om hur vi förenklar logistik

Så tar du kontroll över företagets logistik

Sendify Team
Juni 2017

Ink n Art – Företaget med erfarenhet som tänker nytt

Sendify Team
April 2017

Alla företag har en unik historia, och vi älskar att höra hur olika val längs vägen har tagit våra kunder dit de är idag. Ink n Art började sin resa för 25 år sedan på en bakgata i Los Angeles. Då som ett renodlat tryckeri, men har med tiden utvecklats till en av Sveriges bästa produktionsbyråer som idag levererar helhetslösningar inom tryck, grafisk produktion, distribution och lagerhantering.

Läs artikeln här

Pontus / Business Development Intern

Sendify Team
Oktober 2016

Det händer mycket på kontoret i Vasastan! Måndagsmötet har nått sin sista punkt, veckans agenda är fullspäckad med intressanta möten och spännande utvecklingsarbete. Sista punkten lyder: “Introduktion av Pontus”, Sendifys senaste tillskott. En masterstudent från Handels som är uppvuxen i Sundsvall, har drivit eget e-handelsbolag och delar vår vision om förenklad logistik.

Läs artikeln här

Max / Account Manager

Sendify Team
Augusti 2016

Sommarledigheten är över och vi är äntligen tillbaka på kontoret med full styrka. Det firar vi med en introduktion av Max, vår talangfulla Account Manager. Här delar han med sig av sin tidigare rädsla för försäljning, hans tankar om logistikindustrin och hans livslånga kärlek till fisket.

Läs artikeln här

Hur Sofia Moore förbättrar sin e-handelslogistik med hjälp av Sendify Business

Sendify Team
Mars 2016

E-handel och logistik kan kännas krångligt. Särskilt om man har produktionen förlagd utomlands och ingen inhemsk lagerhållning, men ändå vill ha pålitliga fraktlösningar och korta leveranstider. Det är ett bekymmer som e-handlaren Sofia Moore är väl bekanta med. Eller var väl bekanta med. Med Sendify Business har företaget lyckats förbättra sin supply chain, höja kundnöjdheten och sänka kostnaderna för sin logistik. Allt tack vare cross-docking.

Läs artikeln här

Donal / Full Stack Developer

Sendify Team
Mars 2016

Vi fortsätter Meet the Team med att introducera Donal, Full Stack Developer och senaste tillskottet till vårt fantastiska team här i Göteborg. Donal har en lång erfarenhet av programmering och en förkärlek till att bygga skalbara system inifrån och ut. Tillsammans med resten av teamet arbetar han hårt med att göra verklighet av vår vision – förenklad logistik.

Läs artikeln här

Välkommen till familjen: VANS

Sendify Team
Februari 2016

Vi älskar att jobba med spännande varumärken. Genom att hjälpa dem att förenkla deras logistik kan de fokusera på vad de gör bäst. Som Vans, ett av världens främsta klädmärken. Säg hej till Henrik Karlsson, Key Account Manager på Vans i Sverige. Som användare av Sendify får han mer tid över att göra alla de där sakerna han faktiskt bryr sig om.

Läs artikeln här

Luckor i branschen gav upphov till affärsidén

Sendify Team
December 2015

Avsnitt 36 – Fredrik Edeland

Sendify Team
December 2015

Vi vill automatisera det som går

Sendify Team
December 2015

Han sätter press på fraktjättarna med jämförelsesajten Sendify

Sendify Team
December 2015

Sendify vill förändra en konservativ bransch...

Sendify Team
November 2015

Genom en användarvänlig tjänst är Sendify uppstickaren som vill förenkla transportbranschen. Bakom tjänsten står studenter från Chalmers Tekniska Högskola som har insett att små och medelstora företag som skickar gods behöver smidigare transportlösningar.

Läs artikeln här