Nu erbjuder vi Sveriges lägsta priser för pallfrakt

Sveriges lägsta fraktpris för pallförsändelser - Sendify Sveriges lägsta fraktpris för pallförsändelser - Sendify
2023.08.01

Nu erbjuder vi lägre priser än någonsin när du skickar pallförsändelser inom Sverige. I vår senaste prissänkning sänker vi priserna både för stycke-, lättare- och även större pallsändningar. De nya priserna gäller för bokningar från och med 1:a augusti.

För dig som skickar pall inom Sverige har vi riktigt bra nyheter att dela med oss av, nu blir det nämligen billigare än någonsin att skicka pall med Sendify. Ambitionen är att kunna erbjuda Sveriges lägsta priser för pallfrakt.

Philip Robertsson, ansvarig för den Svenska marknaden hos Sendify, berättar vidare:

“Vår målsättning är att kunna erbjuda Sveriges lägsta priser när det kommer till företagsfrakt. Genom kraften av våra tusentals kunder har vi nu, efter en längre förhandling, sänkt våra priser ytterligare. Detta är ett steg i helt rätt riktning, dels för att kunna tillgodose våra kunders behov men även för att demokratisera villkoren i branschen. Schyssta fraktpriser ska vara en möjlighet för alla företag, oavsett storlek.”

De nya priserna för pallfrakt sänks kraftigt, mellan 20 till 60%, beroende på typ av pallsändning samt destination. För att komma igång med dessa lägre fraktpriser kan du enkelt göra en kostnadsfri sökning för din frakt direkt i Sendifys plattform.

Nedan kan du se inom vilka intervaller vi har sänkt fraktpriserna, beroende på typ av sändning.

Typ av gods

Ytterligare prissänkning

Stycke & lättare pallar

20 - 40%

Pallfrakt inom Sverige

25 - 45%

Större pallförsändelser

30 - 60%

Ta del av Sveriges bästa fraktpriser för pallfrakt

Nu har vi sänkt priserna för pallfrakt ytterligare. Skapa ett konto och beräkna ditt fraktpris direkt.

Beräkna ditt pris