Sendify Plus

Du har glömt att välja ett land i listan
Du har glömt att välja ett land i listan
Du har inte valt godstyp än
Du måste skriva in en godsvikt
Minst ett av länderna måste vara Sverige. Antingen inrikes, import till Sverige eller export från Sverige.

För dig som vill frakta ännu billigare

Som kund i Sendify får du alltid upp till 85 % rabatt på fraktpriser, men nu kan du frakta ännu billigare med Sendify Plus. Som företagare får du nämligen genom Sendify Plus ytterligare rabatt på fraktpriser när du fraktar inrikes inom Sverige med DHL. Låter det bra? Fortsätt läs för att ta reda på mer!

Kom igång med Sendify Plus

Hur fungerar Sendify Plus?

Sendify Plus ger dig 15-30 % billigare fraktpriser på all inrikesfrakt inom Sverige med DHL, i utbyte mot att du betalar en årsavgift. När du aktiverat Sendify Plus ser du dina nya priser med DHL direkt när du bokar din frakt. Precis som vanligt. Vill du boka frakter med andra transportörer i Sendify, kan du välja och vraka precis som du vill och bokar alltid med billiga fraktpriser. 

Exempelpriser med Sendify Plus

*Marknadspris är baserat på den öppna marknaden. Tänk på att jämföra fraktpriser med Sendify och andra frakttjänster rättvist, då Sendify inkluderar alla spårbara tillägg som exempelvis drivmedelstillägg och upphämtningsavgifter i fraktpriset.

Vad kostar Sendify Plus?

Sendify Plus kostar 379 kronor per månad och betalas årsvis, vilket betyder att du betalar 4 548 kronor för ett år. Har du ett frekvent fraktbehov och fraktar flera gånger i veckan kommer du dock snabbt spara in årsavgiften – och mycket mer därtill. Här nedan kan du se några prisexempel på hur mycket du kan spara med Sendify Plus:

*Sändningar per vecka är baserat på hur många sändningar en typisk Sendify Plus-kund fraktar per vecka.

Vem kan ta del av Sendify Plus?

Du kan ta del av Sendify Plus som både ny och gammal kund i Sendify. För att du snabbt ska spara in årsavgiften för Sendify Plus, behöver du ha ett frekvent fraktbehov där du fraktar regelbundet flera gånger i veckan. Då kommer du utöver att spara in själva årsavgiften, även spara en hel del på dina fraktkostnader. Om du är osäker på om du fraktar tillräckligt mycket för att spara på att använda Sendify Plus, kan du boka in en gratis konsultation om Sendify Plus med en av våra logistikagenter.

Är Sendify Plus något för dig? Troligtvis.

För att du snabbt ska spara in avgiften (och mycket mer) är det bra om du:

📦 Har ett frekvent fraktbehov och fraktar flera gånger i veckan 

📦 Fraktar inrikes just nu eller planerar att börja frakta inrikes 

📦 Vill spara ännu mer pengar på att frakta paket eller pall 

Om du checkar av punkterna ovan, är Sendify Plus troligtvis något för dig! Ta hjälp av vår fraktexpert för att ta reda på hur mycket du kan spara med Sendify Plus.

Hur kommer jag igång med Sendify Plus?

1. Boka in en kostnadsfri fraktkonsultation med vår fraktexpert

2. Gör en besparingskalkyl tillsammans och se hur mycket du kan att spara

3. Sendify Plus aktiveras direkt på ditt konto i Sendify

Har Sendify Plus återbetalningsgaranti?

Ja! När du har registrerat Sendify Plus har du 20 dagar på dig att betala fakturan, vilket gör att du har gott om tid på dig att betala. Om det skulle vara så att du ångrar dig under de 20 första dagarna, får du alla dina pengar tillbaka. Du har därför inget att förlora på att testa Sendify Plus.

“Med Sendify Plus sparar vi 10 kronor per sändning, och eftersom vi skickar flera småpaket om dagen blir det mycket pengar i slutändan.”

Boka 10 minuters gratis konsultation om Sendify Plus och kom igång på nolltid.

Kom igång med Sendify Plus