Sweeptech sparar 30 146 kronor per år med Sendify Plus

2022.02.17
Företaget Sweeptech valde att aktivera Sendify Plus för att få lägre fraktpriser. Ett val som idag sparar dem 30 146 kronor per år och som utöver det även ger dem en konkurrensfördel då de kan erbjuda kunderna lägre fraktpriser. Ta del av vårt samtal med Andreas, VD på Sweeptech, och deras resa till att aktivera Sendify Plus.

Andreas, vad har Sweeptech för typ av fraktbehov?

Vi säljer produkter och reservdelar för gaturenhållning och snöröjning främst till företag och skickar både paket, halvpall, helpall och styckegods. Nu har vi även börjat skicka en hel del parti då vi börjat få större kunder som lägger större beställningar. I snitt skulle jag säga att vi skickar paket och stycke varje dag, och parti någon gång i månaden.

Varför började Sweeptech frakta med Sendify?

Vi blev kontaktade av Sendify och valde att testa då tjänsten inte kostade något. Ganska snabbt upptäckte vi att det var väldigt smidigt att boka frakt i Sendify och vi gillade också att man kunde frakta med ett gäng olika transportörer på en gång. När vi aktiverade Sendify Plus så fick vi även väldigt bra fraktpriser i Sendify, vilket var ett plus!

 

“Vi kan erbjuda våra kunder lägre fraktpriser med Sendify Plus, vilket ger oss en konkurrensfördel. Så både vi och våra kunder tar nytta av Sendify Plus.”

– Andreas, VD Sweeptech

Berätta om ditt beslut att börja använda Sendify Plus?

Vi valde att aktivera Sendify Plus för att få lägre fraktpriser, och då framförallt för de sändningar som vi fraktar varje dag. Efter att ha aktiverat Sendify Plus upptäckte vi ganska snabbt att vi kunde sänka våra fraktkostnader för våra vanligaste sändningar, vilket vi redan visste då vi vid konsultationen för Sendify Plus insåg att vi kunde spara 30 146 kronor per år med Sendify Plus.

Skulle du rekommendera Sendify Plus till andra företagare?

Jag skulle absolut rekommendera Sendify Plus beroende på hur mycket du fraktar. Men skickar du varje vecka så är det ingen tvekan, då du sparar in årsavgiften ganska snabbt. Vi kan erbjuda våra kunder lägre fraktpriser med Sendify Plus, vilket ger oss en konkurrensfördel. Så både vi och våra kunder tar nytta av Sendify Plus.

Boka gratis konsultation för Sendify Plus

Boka in en 10 minuters gratis konsultation med oss och ta reda på vad du kan spara med Sendify Plus.

  • Få svar på vad du kan spara med Sendify Plus
  • Få en jämförelse med din nuvarande fraktlösning
  • Få svar svart på vitt vilken fraktlösning som är bäst för dig
Boka besparingskonsultation för Sendify Plus