Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

10 000 småföretagare sparar pengar med Sendifys färdigförhandlade fraktavtal

Som småföretagare har man ofta inte tillräckligt stora fraktvolymer för att förhandla bra fraktavtal med fraktbolagen, vilket resulterar i dyra fraktpriser.

Sanningen är dock att det inte måste vara så svårt att förhandla fram bra fraktpriser. Genom att använda Sendify slipper småföretagare nämligen förhandla fraktavtal, eftersom Sendify förhandlar direkt med fraktbolagen – med fraktvolymen från 10 000 bokande företagare!

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Vill du skicka 12 pallar från Kina, eller 4 paket till Växjö? Vi fixar det.

Med Sendify kan du enkelt skicka nästan vad som helst, var som helst. Du kan fritt kombinera olika fraktbolag och välja mellan 100-tals fraktalternativ. Du väljer själv om pris eller ledtid är viktigast och om du vill skicka pall eller paket, inrikes eller utrikes.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

“Logistikens Spotify på väg från Göteborg mot världen”

- Göteborgsposten, 2019

Småföretagare väljer Sendify för att få en kontaktpunkt för alla frakter och spara tid

En hjälpsam support för alla dina frakter

Ett modernt bokningssystem för alla dina frakter

En samlingsfaktura

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Frågor & svar

Vad kostar det att boka frakt med Sendify?

Med Sendify bokar företag med upp till 85 % rabatterade fraktpriser både inom Sverige och utrikes. Alla spårbara tillägg ingår i fraktpriset du ser när du bokar, så att du slipper otrevliga överraskningar på fakturan.

Vilka transportörer kan jag boka frakt med i Sendify?

I Sendify kan du boka frakt med DHL, TNT, FedEx, UPS och DSV – i ett och samma bokningssystem! Du får direkt tillgång billiga fraktpriser och behöver inte lägga tid på att förhandla fraktavtal.

Vem är Sendify till för?

Sendify är till för företag som vill frakta billigt och smart. Kom ihåg att mottagaren kan vara både privatperson och företag, men att du inte kan frakta med Sendify som privatperson.

Var kan jag skicka med Sendify?

Med Sendify får du tillgång till billiga fraktpriser inom Sverige, samt för export och import.

Hur får jag tillgång till billig frakt med Sendify?

Du kommer igång på några minuter genom att registrera ett kostnadsfritt konto och logga in i Sendify. I bokningssystemet anger du dina sändingsuppgifter och får direkt upp fraktalternativ med fraktbolagen som Sendify samarbetar med. Du väljer själv om ledtid eller ett billigare pris är viktigast för din frakt och bokar med det fraktbolag som passar dig bäst. Boka och skriv ut fraktsedeln. Klart!

Vad kan jag skicka med Sendify?

Med Sendify kan företag skicka både pall och paket, parti och stycke, inom Sverige och utrikes. Varubrev sysslar vi dock inte med.

Hur fungerar Sendify Plus?

Med tilläggstjänsten Sendify Plus får du upp till 5% rabatt på all inrikesfrakt inom Sverige med DHL. Sendify Plus kostar endast 379 kronor per månad och betalas årsvis, vilket betyder att du betalar 4 548 kronor för ett år.

Vem är Sendify Plus till för?

Sendify Plus är till för dig som fraktar inrikes inom Sverige och som vill spara ännu mer pengar på frakt. För att du snabbt ska spara in på årsavgiften för Sendify Plus, behöver du ha ett frekvent fraktbehov och frakta flera gånger i veckan. Då kommer du spara in en hel del på dina fraktkostnader.