Sendify lanserar transportförsäkring i samarbete med If Skadeförsäkring

Sendify Secure transportförsäkring Sendify Secure transportförsäkring
2023.06.19

I ett nytt samarbete med If Skadeförsäkring lanserar vi nu gruppförsäkringen Sendify Secure på den svenska marknaden.

Sedan starten 2016 har vi på Sendify drivit förändring i logistikbranschen, målet har alltid varit att göra spelreglerna mer rättvisa. Därför kan du oavsett storleken på ditt bolag ta del av färdigförhandlade fraktavtal via oss. Med vår senaste satsning, Sendify Secure, vill vi även förbättra försäkringsvillkoren för Sveriges fraktbokare.

Genom gruppförsäkringen vill vi kunna skapa en större säkerhet för våra kunders gods och paket under transport, oavsett ditt val av transportör eller till vilken destination du väljer att skicka ditt gods.

Rickard Lööf, produktägare hos Sendify, berättar vidare:

“Vi förstår att det många gånger kan finnas en oro kring transporten av känsliga och värdefulla varor. Genom att vi nu erbjuder gruppförsäkringen Sendify Secure för alla sändningar som bokas genom oss skapar vi en ytterligare trygghet att kunna luta sig tillbaka på.”

Försäkringen täcker en rad olika typer av skador inklusive stöld, skador som orsakas av olyckor under transport och förlorade försändelser. Vi erbjuder även en enkel prissättning som aldrig överskrider mer än 1% av godsvärdet, maxtaket på godsvärdet för försäkringen ligger idag på 1 MSEK.

Rickard Lööf, berättar vidare:

“Tanken var att ta fram en smidig försäkring som passar de flesta fraktbokare. Målsättningen var att landa i en försäkring som innebär en liten investering med en stor trygghet, någonting jag anser att vi verkligen lyckats med. Med denna försäkring vill vi även kunna erbjuda den snabbaste ärendehanteringen i branschen.”

Gruppförsäkringen Sendify Secure är idag tillgänglig via vår plattform och erbjuds som förval för alla typer av sändningar oavsett destination eller val av transportör.

Läs mer om Sendify Secure här!

Frakta tryggt med Sendify Secure

  • Snabb utbetalning
  • Enkel ärendehantering
  • Tillgängligt med alla transportörer
Boka försäkrad frakt