Boka flygfrakt

Att frakta gods med flyg kan vara en komplicerad process då du behöver förhålla dig till särskilda regler och föreskrifter. Med Sendify kan du dock njuta av enkel fraktförmedling med snabb och personlig service.

  • Skicka paket & pall
  • Skicka över hela världen
Skicka förfrågan

Boka flygfrakt

Att frakta gods med flyg kan vara en komplicerad process då du behöver förhålla dig till särskilda regler och föreskrifter. Med Sendify kan du dock njuta av enkel fraktförmedling med snabb och personlig service.

  • Skicka paket & pall
  • Skicka över hela världen
Skicka förfrågan
sendify flygfrakt ikon

Snabb leverans

Flygplan har de kortaste transporttiderna av alla transportmedel, både när det gäller medel- och långdistanssträckor.

sendify flygfrakt ikon

Trygghet

Pålitliga fraktkontroller förstärker säkerheten för dina varor och gör att flygfrakt blir ett naturligt val när du ska frakta dyrbart gods.

sendify flygfrakt ikon

Tillförlitlighet

Flygscheman följs ofta flitigt, så leveranser kan vanligtvis schemaläggas på ett pålitligt sätt.

Boka din flygfrakt med Sendifys fraktförmedling

Med hjälp av Sendifys erfarna team för fraktförmedling sparar du både tid och pengar när du bokar din flygfrakt. Börja med att skicka in en förfrågan nedan, därefter återkommer vårt logistikteam med en icke-bindande offert för din frakt.

Skicka förfrågan

Att tänka på med flygfrakt

Med flygfrakt fraktas ditt gods oftast via pall, här är det viktigt att tänka på stabilitet och att du därför väljer rätt typ av pall, samt starka lådor och kartonger. Utöver detta behöver du även undersöka vilka krav ditt valda rederi har på maximal vikt samt volym. Det är också viktigt att se till att packa ömtåliga varor på rätt sätt dvs. med tillräckligt luftutrymme runt ditt gods,  samt att även märka dina varor på ett korrekt sätt.

Låter det krångligt? Vi hjälper dig med din frakt.

Skicka förfrågan

Geofix AB

“Effektiv transportbokningstjänst som sparar vårt företag både tid och pengar!”

Skicka in din förfrågan

Skicka in en förfrågan för att skicka flygfrakt nedan. Vårt team återkommer därefter med en icke-bindande offert för din frakt inom kort.

Vanliga frågor

Vad är flygfrakt?

Kort och gott innebär flygfrakt allt gods som transporteras med flyg. Den största fördelen med flygfrakt är den snabba leveransen, ett tidseffektivt alternativ för mer affärskritiska leveranser.

Vad kostar flygfrakt?

För att beräkna fraktpriset för din flygfrakt behöver du ha en rad olika faktorer i åtanke. För att skapa en bra kostnadsbild måste olika kostnader beaktas, bland annat flyg, leverans, flygplats- och tullkostnader. När du skickar ditt gods betalar du antingen för det utrymme som godset tar upp alternativt för vikten på detta. Priserna visas alltid i kilo. Motsvarande volymförhållande är 1:6 eller 1 m³ = 167 kg.

Om du vill beräkna bruttovikten på din försändelse gäller följande formel:

Volymvikt = (Längd (cm) x Bredd (cm) x Höjd (cm)): 6 000

Vad kan jag frakta med Sendifys fraktförmedling?

Du kan skicka pallsändningar från 100 kg via flygfrakt via Sendifys fraktförmedling. Behöver du hjälp med sjö- eller vägfrakt? Vi erbjuder även dessa alternativ.

Till vilka regioner kan jag frakta med Sendifys fraktförmedling?

Med Sendifys fraktförmedling för flygfrakt har du möjlighet att frakta över hela världen. Skickar du med vägfrakt kan du istället frakta inom Europa, och skickar du med sjöfrakt har du möjlighet att frakta till- och från Asien samt USA.

Hur fungerar tjänsten och hur gör jag en förfrågan?

Du gör en förfrågan genom att fylla i formuläret ovan, därefter återkommer vårt team till dig med ett individuellt och icke-bindande frakterbjudande för din flygfrakt.

Vilka transportbolag kan jag boka flygfrakt med?

Via Sendify kan du boka din flygfrakt med en uppsjö av olika transportbolag såsom UPS flygfrakt, DHL flygfrakt, Schenker flygfrakt, m.fl.

Kan man skicka paket med flyg?

Ja, du kan skicka paket med flyg smidigt genom Sendify. Allt du behöver göra är att registrera ett konto och utforska de tillgängliga alternativen och priserna.

Hur bokar jag billig flygfrakt?

Registrera ett konto hos Sendify på bara 2 minuter, och sedan kan du börja utforska ett brett utbud av frakttjänster som är skräddarsydda efter dina specifika behov.