Boka tågfrakt

Funderar du på att transportera ditt gods via tåg? Vi hjälper dig. Med Sendify Freight kan du enkelt skicka allt ifrån mindre gods till hela containrar. Njut av enkel fraktförmedling med snabb och personlig service.

Skicka förfrågan

Boka tågfrakt

Funderar du på att transportera ditt gods via tåg? Vi hjälper dig. Med Sendify Freight kan du enkelt skicka allt ifrån mindre gods till hela containrar. Njut av enkel fraktförmedling med snabb och personlig service.

Skicka förfrågan
tågfrakt grey

Snabbare transittid

Järnvägstransport minskar transittiden från Kina till Europa med flera månader jämfört med sjötransport. Detta gör järnvägsfrakt till ett snabbare alternativ för företag med tidskänsliga leveranser.

tågfrakt grey

Kostnadseffektivt för längre avstånd

Vid frakt av gods över längre avstånd kan järnvägsfrakt vara mer ekonomiskt än vägtransporter eftersom en enda förare kan flytta flera containrar med färre vilopauser. Detta hjälper till att minska transportkostnaderna för ditt företag.

tågfrakt grey

Miljövänligt alternativ

Järnvägstransporter genererar endast 1% av det totala koldioxidutsläppet inom transportsektorn, vilket gör det till ett mer hållbart och miljövänligt alternativ jämfört med andra former av godstransporter.

Boka din tågfrakt med Sendifys fraktförmedling

Spara både tid och pengar genom att boka din tågfrakt med Sendifys erfarna fraktförmedling. Allt du behöver göra är att skicka in en förfrågan, därefter återkommer vårt logistikteam med en icke-bindande offert.

Skicka förfrågan

Effektiv och miljövänlig tågfrakt

Tågfrakt förblir ett kostnadseffektivt och miljövänligt alternativ tack vare dess förmåga att transportera stora volymer av gods och samtidigt producera låga koldioxidutsläpp. Under de senaste 20 åren har antalet tågfrakter ökat stadigt, där Kina och USA står för hälften av den globala totalen. Mineraler, kol och jordbruksprodukter är vanligt förekommande varor som transporteras med tåg runt om i världen.

Skicka förfrågan

Spraycon AB

“Sendify har fungerat otroligt bra för vår verksamhet.”

Skicka in din förfrågan

Skicka in en förfrågan för att skicka tågfrakt nedan. Vårt team återkommer därefter med en icke-bindande offert för din tågfrakt inom kort.

Vanliga frågor

Vad är tågfrakt?

Tågfrakt innebär gods som transporteras via järnväg. Vanligtvis fraktas godset i containrar. Järnvägstransport är ett kostnadseffektivt sätt att transportera styckegods, bulkvaror, vätskor och gaser och anses även vara det mest klimatsmarta fraktalternativet.

Vad kostar tågfrakt?

Fraktkostnaderna för tågfrakt baseras på hur ditt gods fraktas samt dimensionerna på detta. För att kunna boka det mest prisvärda alternativet behöver du se till att jämföra totalkostnaden med kostanden per kubikmeter. Skicka in en förfrågan så återkommer vi med ett icke-bindande prisförslag inom kort.

Vad kan jag frakta med Sendifys fraktförmedling?

Du kan skicka allt ifrån paket eller pall till hela containrar (FCL) via sjöfrakt med Sendifys fraktförmedling. Utöver detta kan du skicka pallsändningar från 100 kg via flygfrakt och även pallsändningar upp till hela lastbilar (FTL) via vägfrakt.

Till vilka regioner kan jag frakta med Sendifys fraktförmedling?

Du kan frakta över hela världen med Sendifys fraktförmedling. Skickar du med vägfrakt kan du frakta inom Europa, och skickar du med sjöfrakt eller flygfrakt kan du frakta till- och från Asien och USA.

Hur fungerar tjänsten och hur gör jag en förfrågan?

Du gör en förfrågan genom att fylla i formuläret ovan, därefter återkommer vårt team till dig med ett individuellt och icke-bindande frakterbjudande.