Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Skicka lastbilstransport

Oavsett om du vill frakta halv- eller helpall, stycke- eller partigods, eller FTL och LTL försändelser, fraktar vi på Sendify din lastbilstransport snabbt och säkert. Registrera ett kostnadsfritt konto hos Sendify idag och få tillgång till billiga fraktpriser med ledande fraktbolag, samt vår fraktförmedlingstjänst.

Boka din lastbilstransport i Sendifys frakttjänst

Boka din lastbilstransport i Sendifys frakttjänst

Om du vill skicka upp till fem pallar kan du boka din vägfrakt direkt i Sendifys digitala fraktbokningstjänst. Registrera ett konto gratis och ange postnummer, mått och vikt för din pallförsändelse för att se det totala fraktpriset direkt. Du kan sedan boka din pallfrakt direkt i fraktbokningstjänsten.

Kom igång gratis
Skicka din vägtransport med vår fraktförmedling

Skicka din vägtransport med vår fraktförmedling

Handlar det om en mer specifik fraktförfrågan? Du kanske vill boka en pallsändning som rymmer en halv lastbil (LTL), en hel lastbil (FTL) eller har specifika krav på tid och rutt? Då kan du skicka en kostnadsfri prisförfrågan till våra fraktförmedlare. Registrera ett konto i Sendify, gör en prissökning och välj vårt frakförmedlingsalternativ. Våra fraktförmedlare återkommer med ett individuellt frakterbjudande och finns vid din sida under hela fraktprocessen.

Gör en förfrågan

Boka lastbilstransport med Sendify

Spara både tid och pengar genom att boka din lastbilstransport med Sendifys digitala fraktbokningstjänst eller Sendifys fraktförmedling.
  • Skapa ett kostnadsfritt konto
  • Gör en prissökning för din vägfrakt
  • Boka direkt i tjänsten eller gör en förfrågan
Gör en förfrågan

Vanliga frågor

Vad är lastbilstransport?

Lastbilstransport avser transport av gods med lastbil och är det absolut vanligaste transportsättet. Varorna är säkert packade och transporteras på pallar. Man skiljer vanligtvis på styckegods (under 1 000kg) och partigods (över 1 000kg).

Vad kan en fraktförmedlingtjänst hjälpa till med?

En fraktförmedlingstjänst hjälper dig likt en speditör att hitta en fraktlösning och bokar frakten åt dig. Om du vill ha försäkring, behöver hantera tullhandlingar eller vill ha vidaretransport av din sändning, hjälper fraktförmedlaren dig med det också. Du får helt enkelt en personlig kontakt och hjälp med din frakt.

Hur kan jag ta del av Sendifys fraktförmedling?

För att ta del av Sendifys fraktförmedling behöver du skapa eller logga in på ditt konto i Sendify och göra en prissökning. Därefter klickar du på “begär offert” och svarar på nedan:

  • Farligt gods
  • Tullklarering
  • Bakgavellyft behövs
  • Tidigast upphämtningsdag
  • Sista leveransdag

Därefter återkommer våra fraktförmedlare via mejl med en icke-bindande gratis offert.