Lägre priser än någonsin med Sendify Plus

2024.01.16

I en tid då råvaru- och transportkostnader skjuter i höjden, står många svenska företagare inför utmanande ekonomiska beslut. På många håll ser vi exempel på hur företag justerar sina priser uppåt för att hantera det osäkra världsläget. Vi på Sendify väljer dock en annan väg, vi tar ytterligare ett kliv för att förändra fraktmarknaden och erbjuder nu ännu lägre fraktpriser för alla våra Sendify Plus-kunder.

Sedan starten har vi varit en trogen partner till företagare, med målet att ständigt förbättra villkoren inom logistikbranschen. Vår vision är en värld där företag av alla storlekar har likvärdig tillgång till global handel. Genom att göra vår tjänst än mer kraftfull, tar vi ett viktigt steg mot en mer uppkopplad och hållbar framtid för alla.

Med våra tre prisplaner – Sendify Free, Plus och Pro – erbjuder vi skräddarsydda fraktlösningar för alla typer av behov.

Sendify Free ger dig tillgång till konkurrenskraftiga fraktpriser helt kostnadsfritt. Sendify Plus är perfekt för dig med regelbundna fraktflöden, och för de som fraktar i större volymer finns vår skräddarsydda Sendify Pro-plan. Här kan du läsa mer om alla våra prisplaner.

Nu tar vi vår prisplan Sendify Plus till en ny nivå. Förutom en generell sänkning av fraktpriserna över hela linjen, har vi även specifikt fokuserat på att förbättra fraktavtalen med TNT och UPS. Extra fördelaktigt för dig som skickar paket och pall internationellt, ett exempel på detta är våra paketsändningar till Tyskland som nu har blivit 31% billigare. Se till att göra en sökning i plattformen för att se våra uppdaterade priser direkt.

I linje med detta har vi även inkluderat en större prisreducering på tunga och skrymmande paket inom Sverige. Kort sagt, som Plus-användare kan du nu njuta av ett än mer omfattande fraktavtal.

Om du regelbundet bokar frakter med Sendify Free, kan det vara värt att överväga en uppgradering till vår Plus-plan för ännu bättre fraktvillkor. För att hjälpa dig att välja rätt prisplan har vi utvecklat en kalkylator som snabbt rekommenderar dig bästa möjliga lösning baserat på antalet paket och pallar ni skickar per månad: Hitta rätt prisplan.

Och om du redan är en Sendify Plus-användare, gratulerar vi – ditt fraktavtal har nämligen blivit ännu smartare!

Hitta rätt prisplan för dig

Använd vår kalkylator för att beräkna vilken prisplan som passar dig bäst. Ange antalet skickade paket och pallar per månad, och vi guidar dig till bästa möjliga prisplan.

Hitta rätt prisplan