Sendify är finalist i Årets Scaleup-raket

Sendify finalist i Breakit Scale-up raket Sendify finalist i Breakit Scale-up raket
2023.10.30

Sendify är finalist i Årets Scaleup-raket

Sveriges techscen fortsätter att göra intryck på den globala arenan och inom denna snabbväxande miljö lämnar nu även Sendify avtryck. Att starta och utveckla företag är enormt kul – men också otroligt krävande, därför vill Breakit med dessa nomineringar hylla företagen och personerna bakom resorna.

Vi är otroligt stolta över att Sendify nu har valts ut till en av finalisterna för Årets Scale Up-raket i Västsverige av nyhetssajten Breakit.

Breakit är idag Sveriges största nyhetssajt inom det “nya näringslivet”, här kan du läsa om allting som berör, tech, startup- och scale-up företag.

Bland många nomineringar som skickats in har juryn enats om vilka företag som nu kandiderar om priset. Sendify lyckades tillsammans medcföretagen Satcube och Peas of Heaven sluta upp som ett av tre företag med chans att vinna titeln i Västsverige.

Sendifys VD, Fredrik Edeland, berättar vidare:

“Att bli erkänd som en av finalisterna för ‘Årets Scaleup-raket’ är en ära för oss på Sendify. Jag är stolt över vårt team och vad vi har uppnått tillsammans. Jag vill också berömma Breakit för detta initiativ – det är så viktigt att lyfta fram och stödja de innovativa tillväxtbolagen i vår region. Deras arbete bidrar till att belysa den stora potential och drivkraft som finns här.”

Juryn som tillsammans har enats kring dessa tre väl utvalda bolag bestod utav:

Vigor Sörman, entreprenör, investerare och grundare av Startup:zero
Elina Åkerlind, medgrundare och vd, Nordic Node
Daniel Persson, vd, Minc
Elin Tornblad, grundare och pr-konsult, Holograf
Emil Widhagen, reporter, Breakit

Håll ögonen öppna den 10:e november på Jacy’s i Göteborg där vinnaren kommer att koras på scen under eventet Scale Up Day 2023.

Här kan du läsa mer om evenemanget – Breakit Scaleup Day.

Registrera dig gratis – njut av billig frakt

  • Inget kreditkort
  • Inga dolda avgifter
  • Boka direkt
Kom igång gratis