Skicka pall inom Europa, lägre fraktpris med DSV International

2023.02.14

Nu kan vi berätta att vi har tagit del av lägre priser på DSV Pallet International. En skräddarsydd produkt för sändningar av mellan 1-3 EUR-pallar inom Europa.

DSV är transportören för dig som söker efter transporter för styckegods och partigods, både inom Sverige och till och från Europa. DSV är även ett tryggt val för tyngre gods som inte är tidskritiska. Nu genomför DSV även en storskalig satsning på styckegods med hyllplan i bilarna för att öka godsets säkerhet ytterligare. Hyllplanen möjliggör att dina pallar enkelt kan stuvas in i bilen samtidigt som dessa bidrar med en ökad stabilitet under transporten.

 

Philip Robertsson, produktansvarig på Sendify förklarar vidare:

“DSV har nyligen optimerat både sitt utrikes- och inrikesnätverket vilket innebär att samma bil kan användas för upphämtning av gods. För dig som avsändare eller mottagare innebär detta smidigare transporter då endast en bil används oavsett destination. Förändringen leder även till en minskad miljöpåverkan, någonting vi ser otroligt positivt på.”

Skicka pall inom Europa kostnadseffektivt

Vi är glada över att meddela att vi i genomsnitt kan erbjuda 16% lägre priser för både import och export inom Europa. För vissa sträckor gäller istället reducerade fraktpriser med upp till 35%, se pristabellen nedan för vilka länder som ingår i prissänkningen.

Land

DSV Export

DSV Import

Belgien

9%

3%

Frankrike

-

14%

Italien

23%

29%

Nederländerna

15%

-

Polen

12%

-

Spanien

28%

19%

Tjeckien

-

12%

Tyskland

9%

18%

Ungern

16%

35%

Österrike

14%

6%

Ta del av våra uppdaterade priser direkt

Du kan ta del av de uppdaterade priserna direkt genom att göra en kostnadsfri sökning i Sendifys plattform.

Beräkna ditt pris