Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Frakt till Danmark, ett knapptryck bort

Över 8 000 småföretagare skickar med Sendify. Många av dem skickar både till och från Danmark. På den här sidan har vi samlat allt du behöver veta för att skicka paket till Danmark både snabbt och billigt.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Det är enkelt att skicka paket till Danmark

Det är enkelt att komma igång med export eller import till eller från Danmark. Du skickar paket till Danmark lika smidigt som du skickar paket inom Sverige. Danmark är med i EU kräver därför ingen tulldeklaration.

Antingen vänder du dig direkt till en transportör och gör en prisförfrågan. Det kan ta några dagar och det kan vara bra att prata med flera fraktbolag för att få en förståelse för prisbilden.

Om du är småföretagare och vill skicka ett paket till Danmark redan idag, är Sendify ett enkelt och prisvärt alternativ för att komma igång direkt. Hos Sendify registerar du bara ett kostandsfritt konto och får tillgång till fraktalternativ till Danmark från flera olika transportörer – i ett enda system! Inga dolda avgifter eller krångel, du betalar helt enkelt bara för det du bokar.

När du vill skicka varor till Danmark med Sendify är det egentligen bara 3 saker du behöver ha koll på:

1. Mått och vikt på paketet du vill skicka till din destination i Danmark

2. Mottagarens adress

3. Datum då frakten måste vara framme i Danmark

Sendify visar dig sedan automatiskt fraktalternativ med DHL, UPS, FedEx, TNT och DVS så att du själv kan välja det billigaste alternativen, eller det snabbaste alternativet för din frakt.

Priser för paketfrakt till Danmark

Priset för att skicka paket billigt till Danmark beror på vad du vill skicka, samt när och vart i Danmark du vill skicka.

Prisexempel med Sendify: Paketfrakt från Sverige till Danmark

1. 5 kg från 136 SEK, på 2 dagar.

2. 10 kg från 147 SEK, på 2 dagar.

3. 15 kg från 201 SEK, på 2 dagar.

Vad ingår i fraktpriset? Spoiler – allt!

1-4 dagars leveranstid till Danmark

Leveranstiden för ett paket till eller från Danmark beror på vart i Sverige du skickar till eller från. I Sendify kan du alltid boka din paketfrakt med ett fraktbolag som kan leverera på 1 arbetsdag. Men, om du vill betala lite mindre och frakten inte är lika brådskande, har vi även alternativ som tar lite längre tid. För dessa frakter, eller längre sträckor, kan ledtiden vara upp till 4 dagar.

Har det blivit dags att börja boka frakt till Danmark? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din import och export på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris