Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Frakt till Spanien, ett knapptryck bort

Vill du skicka paket billigt till Spanien? Över 8 000 småföretagare skickar med Sendify. Många av dem skickar både till och från Spanien. Testa du med genom att registrera ett kostnadsfritt konto och boka din paketfrakt direkt i vårt smarta system.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Hur skickar jag paket billigt till Spanien?

Det är lika enkelt att skicka paket till Spanien, som det är att skicka paket inom Sverige, eftersom att Spanien också är med i EU. Det enda du behöver ha koll på är

1. Mått och vikt på det du vill skicka

2. Avsändarens och mottagarens adress

3. När paketet kan hämtas och behöver levereras till Spanien

När du bokar din frakt i Sendify, visar systemet dig automatiskt vilken transportör som är billigast, eller snabbast. När du anger uppgifterna ovan, får du upp transportalternativ från TNT, DSV, UPS, FedEx och DHL, och kan boka din paketfrakt direkt.

Vad klassas som farligt gods när man vill skicka paket till Spanien?

När du vill skicka paket till Spanien, behöver du ha koll på att godset inte klassas som farligt gods. Produkter som kan skapa brandfara eller vara giftigt om det skadas, räknas som farligt gods. Detta innebär tillexempel batterier, litium-batterier, farligt avfall, hårspray och övrigt brandfarligt gods.

Vilka mått räknas som skrymmande när man skickar paket?

Ett paket räknas som skrymmande om det är större än de mått som transportören tillåter, och innebär då att en extrakostnad tillkommer.

Måtten för vad som är skrymmande paketfrakt är olika beroende på om du skickar med DHL, DVS, TNT, FedEx eller PostNord. Tyvärr är det upp till dig som skickar paketet att kolla upp och jämföra måtten hos de olika transportörerna. Att kolla upp måtten för de olika transportörerna tar tid och är ibland inte enkelt att hitta.

Men, om du skickar din paketfrakt med Sendify visar vi dig automatiskt vilka mått som gäller, så att du får tid till annat. Om paketet är skrymmande, säger systemet ifrån och du kan enkelt välja ett alternativ som passar för just ditt paket.

Vad är det för leveranstider för frakt till Spanien?

Leveranstiden för ett paket som skall skickas till Spanien varierar oftast mellan 1-11 dagar. Leveranstiden påverkas av vilken transportör du väljer, och om de erbjuder expressfrakter.

I Sendify kan du enkelt se leveranstider innan du bokar utrikesfrakten till Spanien, så att du kan välja om du vill boka en expressfrakt eller betala lite mindre för några dagars leveranstid.

Har det blivit dags att börja boka frakt till Spanien? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din import och export på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Henrik Karlsson, Key Account Manager på VANS

Rasmus Hammarstrand, Projektledare hos Ink n Art

Redo att skicka ditt paket till Spanien?

Sendify har ingen startavgift, månadskostnad eller bindningstid. På två minuter är du igång med att jämföra och boka din frakt till Spanien.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris