Skicka paket utomlands

Vi täcker stora delar av världen med DHL, FedEx, TNT och UPS

TA-system

Jämför, boka och spåra din frakt

Fraktavtal

Över 20 fraktavtal med 5 transportörer

Logistiksupport

Vi finns på chat och telefon för dig

Kostnadsfritt

Betala bara för det du skickar

Skicka dina paket utomlands, inga konstigheter

Det behöver inte vara svårt att skicka paket utomlands. Det kräver mer arbete, men med rätt dokument och förberedelser kan du skicka dina paket över hela världen.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Skicka paket utomlands

Med Sendify kan du skicka paket utomlands. Skicka till USA, skicka paket till Tyskland eller i stort sett vart du vill i världen så länge du skickar till eller från Sverige. Vi arbetar tillsammans med några av världens största transportföretag, DHL, DSV, FedEX, TNT och UPS, och har tack vare de stora volymerna som skickas genom vår tjänst förhandlat till oss bättre fraktpriser vilket gör det billigare för dig som kund hos oss. När ditt företag använder Sendify får du tillgång till våra förmånliga fraktavtal utan att behöva förhandla med fraktbolagen.

Skicka utomlands - Bra att veta om tullfaktura

Det finns olika krav på dig som vill skicka paket utomlands. Kraven beror på flera olika saker som till exempel om du skickar som privatperson eller företag, om du skickar i kommersiellt syfte eller om det är en gåva du skickar. I princip är allt, förutom dokument, som du exporterar/importerar utanför EU tullpliktigt. För tullpliktigt gods ska du alltid fylla i en tullfaktura. En korrekt ifylld tullfaktura är din största garanti för att tullhanteringen av godset sker snabbt och enkelt. Handskrivna fakturor godtas inte av de allra flesta länders tullverk. Om din faktura inte är korrekt ifylld, riskerar du att ditt gods stoppas i tullen i mottagarlandet och det resulterar i onödiga merkostnader. Läs mer om regler på Tullverkets hemsida.

Skicka paket utomlands med vårt smarta system

Sendify fungerar som fjärdepartslogistiker. Vi äger inte några egna transportmedel eller egna lager. Istället kopplar vi ihop ditt företag med transportföretagen DHL, DSV, FedEx, TNT och UPS. Genom vårt smarta system får du en överblick över dina transporter och kostnader. På så sätt kan det bli lättare att effektivisera din logistik samt spara värdefull tid. I systemet kan du välja om du vill prioritera tid eller pris på din transport, i Sendify är det du som bestämmer. Dessutom kan du under hela transporten spåra kolli så att du vet var din försändelse är när den kommer att anlända till mottagaren.

Har det blivit dags att börja skicka paket utomlands? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din utlandsfrakt på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris