Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Frakt till Grekland, ett knapptryck bort

Boka din företagsfrakt till Grekland enkelt online med Sendify. Över 8 000 småföretagare skickar med Sendify. Många av dem skickar både till och från Grekland. Testa du med genom att registrera ett kostnadsfritt konto och boka din paketfrakt direkt i vårt smarta system.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Hur skickar man paket säkert till Grekland?

När du ska skicka paket till Grekland så kan du enkelt göra både mottagaren och dig själv en stor tjänst: Emballera ditt gods väl. Att omsorgsfullt paketera godset minskar risken för att det drar på sig skador och smuts under transporten. Självklart gör det fraktbolaget som du har valt sitt bästa för att hålla ditt gods skadefritt, men resan är lång och mycket kan hända längs vägen. Så ta emot ett gott råd från Sendify: Låt ditt gods färdas skadefritt över kontinenten.

Vad kostar det att skicka paket till Grekland?

Prisexempel med Sendify: Paket från Sverige till Grekland

5kg
UPS Standard: Pris 234 SEK, leverans 5 dagar

10kg
UPS Standard: Pris 255 SEK, leverans 5 dagar

15kg
UPS Standard: Pris 325 SEK, leverans 5 dagar

Är din sändning tidskritisk? Lugn, det finns även prisvärda expressalternativ med leverans nästa arbetsdag.

Vad ingår i fraktpriset? Spoiler – allt!

Hur lång tid tar leveransen?

Hos Sendify har vi avtal med ett flertal olika fraktbolag vilket innebär att du finner alternativ t.ex hos UPS eller TNT för att kunna få fram din leverans redan nästa dag, under förutsättning att du bokar den tidigt på dagen. Självfallet finns också långsammare alternativ för dig som inte är i behov av fullt så tidskritiska leveranser. Sendify har förstås de alternativen också. Kika och se vad som kan passa just ditt transportbehov – bara några klick härifrån får du upp alternativen som stämmer bäst för dig.

Kan man skicka paket spårbart till Grekand?

Javisst kan du skicka spårbart!

Men, det skiljer sig åt mellan transportörer. Vissa skannar sina paket oftare under transporten vilket gör det möjligt att mer exakt följa paketets väg (och dess eventuella försening eller avvägar). Andra mer sällan, vilket lämnar dig och mottagaren lite mer i ovisshet fram till dess paketet anländer.

Fundera gärna lite ett över ditt och mottagarens behov av nivån på spårbarhet, innan du väljer transport. Och kom ihåg, hos Sendify skickar du alltid spårbart.

Vilka fraktbolag kan jag skicka med?

Sendify har fraktavtal med både UPS och TNT för frakt till Grekland. Därför har du gott om transportprodukter att välja bland. Ska du skicka paket till Grekland så lär sannolikt UPS hamna högt på listan som den billigaste och mest tidskritiska transportören. Men det beror främst på vilka postnummer du ska skicka till.

Här kommer en av finesserna med Sendify in: Vi tar alltid fram det alternativ som bäst matchar kundens specifika behov. Pröva och se själv! Vi har gjort det enklare än någonsin att hitta och välja en transportörer och transporttjänst.

Vilka regler gäller för att skicka till Grekand?

Att skicka paket till Grekland är inte krångligare än att skicka paket inom Sverige. Det enda du behöver göra efter att du har bokat är att klistra på fraktetiketterna på paketet samt att skriva ut kvittenslistan. Fraktetiketterna talar om varifrån paketet kommer ifrån och vart det ska. Dessutom används de för att spåra paketet – de skannas av vägen och visar på så vis din försändelses väg över kontinenten. Kvittenslistan är vad chauffören skriver under när hen hämtar sändningen.

Har det blivit dags att börja boka frakt till Grekland? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din import och export på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris