Skicka paket till Finland

Enkel frakt med de ledande transportörerna med bra fraktavtal.

TA-system

Jämför, boka och spåra din frakt

Fraktavtal

Över 20 fraktavtal med 5 transportörer

Logistiksupport

Vi finns på chat och telefon för dig

Kostnadsfritt

Betala bara för det du skickar

Skicka paket till mottagare i Finland

Tack vare medlemskapet i EU blir frakten till Finland enkel. Flera transportörer är specialiserade på utrikesfrakt och med ett bra fraktavtal blir det dessutom ännu enklare och billigare.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Frakta till Finland

Finland är medlem i EU, det gör att de omfattas av den fria handeln som finns EU-länder emellan vilket underlättar avsevärt när ditt företag ska skicka paket till Finland. Finland är ett av de länder som Sverige har mest export till och mest import från. Med Sendify är det enkelt att skicka gods både inom EU så länge du skickar till eller från Sverige. Tillsammans med några av världens största fraktföretag, DHL, DSV, FedEx, TNT och UPS, har vi möjligheten att erbjuda både en flexibel och användarvänlig tjänst som gör det möjligt att hantera all ditt företags frakt i ett och samma system.

I systemet kan du som användare sortera på tid eller pris för din försändelse och boka transport som passar bäst för varje individuell sändning. Eftersom Sendify skickar stora mängder gods genom de transportbolag som vi samarbetar med har vi bra överenskommelser om fördelaktiga fraktavtal vilket gör det billigare för dig och ditt företag. Sendify äger inte några egna transportmedel. Istället ser vi till att du som användare får tillgång till ett smart system som du helt kostnadsfritt kan boka och administrera all din frakt i.

Fraktsedel och godsbeskrivning

När ditt företag skickar paket utomlandseller skickar paket i Finland finns det olika handlingar som behöver bifogas med försändelsen. Dels är det fraktsedeln som alltid ska finnas med försändelsen och dels är det godsbeskrivning. En godsbeskrivning är en detaljerad beskrivning av vad försändelsen innehåller, ju mer detaljerad desto bättre. Vissa varor och gods är tullpliktiga även inom EU:s gränser som till exempel alkohol, tobak och djur.

Vill du diskutera en långsiktig smart fraktlösning för ditt företag? Tveka inte att testa systemet eller höra av dig till oss och boka en kostnadsfri demonstration så hjälper vi dig med att effektivisera din frakt och spara pengar!

Har det blivit dags att börja skicka paket till Finland? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din import och export på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris