Boka transport och godstransport

I Sendify kan du boka transporter direkt i vårt TA-system med DHL, DSV, FedEx, TNT och UPS.

TA-system

Jämför, boka och spåra din frakt

Fraktavtal

Över 20 fraktavtal med 5 transportörer

Logistiksupport

Vi finns på chat och telefon för dig

Kostnadsfritt

Betala bara för det du skickar

Boka transport med enkelhet

Du kan själv boka godstransport i Sverige direkt via transportören eller så kan du boka via en logistikpartner. För att hitta den bästa lösningen för dig kan det vara bra att boka transport via en logistikpartner. Då tar du del av gynnsamma fraktavtal och kan jämföra transportörerna på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Godstransport med lastbil på våra avtal

Vi tycker det ska vara enkelt och tidseffektivt att boka transporter, det var därför vi skapade vårt TA-system. I Sendify kan du skicka paket eller pall till företag, privatpersoner, nationellt eller internationellt, allt fungerar i Sendify så länge du skickar till, från eller inom Sverige.

Som kund i Sendify behöver du inte heller ha egna fraktavtal för att boka dina transporter. När du bokar frakt online med Sendify är det enkelt att beräkna frakten. Vi har fördelaktiga fraktavtal med våra anslutna transportörer vilket innebär att du kan registrera dig kostnadsfritt på bara några minuter och börja boka transporter direkt. I systemet är det inte bara enkelt att skicka allt från paket, pallar och styckegods – vi hjälper dig även med andra ärenden. När det kommer till att hantera tullfrågor så ställer vi alltid upp och ser till att du får rätt dokumentation.

Har du tidskritiska sändningar? Då rekommenderar vi vårat systerbolag Express Delivery som är experter på känsliga sändningar som måste levereras på mycket kort tid.

Hur skickas dina godstransporter?

När du bokar transporter i Sendify så skickas all frakt med lastbil eller flyg. Oberoende av vilken godstransport du valt, hämtas godset upp hos ditt företag, eller önskad destination. Godstransporter hämtas sedan in till terminal, där det sorteras innan det sedan skickas vidare med rätt transportmedel till slutdestination. När du bokar transporter via Sendify kan du välja både transportör och vilken dag godset ska hämtas upp, vilket bäddar för flexibilitet när det kommer till framförhållning eller tidskritiska godstransporter i Sverige eller utlandet.

Att använda Sendify är idag kostnadsfritt. Vi lever på en kickback från transportörerna, vilket betyder att du bara betalar för det du skickar för och kan hålla nere alla fasta kostnader. Ta kontakt med oss idag eller registrera dig och boka din sändning direkt. Tjänsten är byggt så att vem som helst ska kunna komma igång och frakta som ett proffs på bara minuter. Dessutom så har vi suppor i världsklass som kommer att hålla dig i handen hela vägen igenom sändningen så att vi kan se till att godset går smidigt från A till B.

Har det blivit dags att börja boka transporter? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din transport på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris