Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Frakt till Frankrike, ett knapptryck bort

Med Sendify är det enkelt att skicka paket till Frankrike. Oavsett typ av frakt går det att smidigt jämföra priser och boka frakt enkelt med flera olika fraktbolag, i ett system. Läs mer här nedan!

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Hur skickar jag paket till Frankrike?

Du ska skicka paket till Frankrike och undrar lite vad som gäller och vad som fungerar bäst? Då har du kommit till rätt plats! Här kan du läsa om det som är viktigast att veta om att skicka paket utomlands.

Du gör klokt i att jämföra fraktalternativ – här finns både tid och pengar att spara. Det finns flera fraktbolag att välja bland, och bland dem också flera transporttjänster att ta ställning till. Men för den sakens skull behöver det hela inte vara svårt, inte hos Sendify i alla fall, för hos oss kan du snabbt och smidigt jämföra fraktbolag och hitta bästa alternativet för din frakt till Frankrike!

Vad kostar det att skicka paket till Frankrike?

Priset varierar priset beroende på vad, när och vart i Frankrike du vill skicka.

Prisexempel med Sendify: Paket från Sverige till Frankrike

5 kg
UPS Standard: Pris 174 SEK, leverans 3 dagar

10 kg
UPS Standard: Pris 184 SEK, leverans 3 dagar

15 kg
UPS Standard: Pris 230 SEK, leverans: 3 Dagar

Är din sändning tidskritisk? Lugn, det finns även prisvärda expressalternativ med leverans nästa arbetsdag.

Vad ingår i fraktpriset? Spoiler – allt!

Hur lång tid tar leveransen?

Leveranstiden är en till fem dagar, där du hittar de snabbaste alternativen hos UPS Express och TNT Express – de ger dig möjligheten att välja endast en dags leveranstid.

I Sendify är det enkelt att välja det alternativ som passar dig bäst oavsett om du söker snabba, billiga eller trygga transporter. Eller lite av alltihop.

Kan man skicka spårbart?

Nja, det är faktiskt inte hos alla fraktbolag som du har möjlighet att spåra din frakt till Frankrike.

Vi på Sendify anser dock att spårbarhet är nödvändigt, så att du kan kontrollera vart ditt paket befinner sig. Därför finner du enbart spårbara alternativ hos oss.

Vilka fraktbolag används för just paket till Frankrike?

Till Frankrike levererar för närvarande UPS, TNT, DSV och DHL. TNT och UPS ger dig möjligheten att välja när på dagen som paketet ska hämtas och beroende på din upphämtningsort så är intervallen för upphämtning en till tre timmar. Det ger dig större möjlighet att planera din dag utifrån vad som fungerar smidigast för dig.

Vilka regler gäller för att skicka till Frankrike?

En bra sak med att skicka paket till Frankrike i synnerhet, och inom EU i allmänhet, är att du inte betalar tull. Så du slipper bekosta och administrera den biten.

Den här biten är alltså inte krångligare än hemma, för precis som i Sverige behöver du bara bifoga fraktsedel och kvittenslista. Fraktsedeln fäster du på kollit – den skannar transportören av och håller på så vis ditt gods spårbart. Kvittenslistan skickar du med, för när sändningen blir upphämtad så lämnas en kvittens, ett kvitto på slutförd leverans.

Har det blivit dags att börja boka frakt till Frankrike? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din import och export på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris