Skicka paket till USA

I Sendify är det enkelt att skicka paket till USA, och du får tillgång till bra fraktavtal.

TA-system

Jämför, boka och spåra din frakt

Fraktavtal

Över 20 fraktavtal med 5 transportörer

Logistiksupport

Vi finns på chat och telefon för dig

Kostnadsfritt

Betala bara för det du skickar

Skicka paket till USA, glöm inte handelsfaktura

Många transportörer är specialiserade på utrikesfrakt och skapar stora möjligheter när du ska skicka paket till USA. De ser till att dina paket levereras till både små och stora orter runt om i USA. Men tänk på att frakt till eller från USA kräver särskild dokumentation och tull.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Skicka paket till USA från Sverige

Sendify är en frakttjänst som gör det enkelt att jämföra och boka frakt till USA och över hela världen. När du ska skicka paket utomlands och framförallt till USA behöver du en handelsfaktura för att inte få problem med tull. Antingen behöver du en tullfaktura eller en proformafaktura beroende på vilken typ av försändelse det är som ska skickas. En tullfaktura används när gods med kommersiellt värde skickas från ett EU-land till ett icke EU-land som USA. Med kommersiellt värde menas att det finns en säljare eller köpare av godset som skickas. En proformafaktura används för att skicka gods utan kommersiellt värde utanför EU. Det kan handla om till exempel en gåva eller dokument.

En korrekt ifylld handelsfaktura är den främsta garantin för att tullhanteringen av amerikanska myndigheter fungerar smärtfritt, om fakturan inte är korrekt finns risken att ditt gods inte kommer in i mottagarlandet och får skickas tillbaka till dig vilket innebär stora kostnader för avsändaren.

Skicka paket till USA från Sverige

När du ska skicka paket till USA från Sverige bokar du enkelt i Sendifys system där du kan jämföra flera olika fraktalternativ för din försändelse. Vi samarbetar med några av världens största fraktbolag DHL, FedEx, TNT och UPS. Vi har tack vare de volymer som skickas genom Sendify lyckats förhandla fram fördelaktiga fraktavtal för frakt till och från USA. När ditt företag skickar gods med Sendify tar ni automatiskt del av dessa fraktavtal och slipper förhandla fram egna fraktavtal med fraktbolagen.

Med Sendifys smarta logistiksystem får du en tydlig överblick över din frakt och dina fraktkostnader vilket gör det enkelt att effektivisera logistiken och spara pengar. I systemet kan du välja om du vill prioritera pris eller pris på dina transporter. Dessutom kan du under hela transporten spåra din försändelse.

Har du några frågor om handelsfakturor eller att skicka paket till USA, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig på vägen.

Har det blivit dags att börja skicka paket till USA? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din import och export på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris