Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Frakt till Kanada, ett knapptryck bort

Letar du efter billig och enkel frakt till Kanada för ditt företag? Över 8 000 småföretagare skickar med Sendify. Många av dem skickar både till och från Kanada. Testa du med genom att registrera ett kostnadsfritt konto och boka din paketfrakt direkt i vårt smarta system.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Hur skickar jag paket billigt till Kanada?

Om du är småföretagare och vill skicka ett paket till Kanada redan idag, är Sendify ett smart och prisvärt alternativ för att komma igång nu på direkten. Hos Sendify registerar du bara ett kostandsfritt företagskonto och får tillgång till fraktalternativ till Kanada från flera fraktbolag – i ett enda modernt fraktbokningssystem! Inga dolda avgifter eller krångel, du betalar helt enkelt bara för det du bokar.

För att skicka paket till Kanada med Sendify är det egentligen bara 3 saker du behöver ha koll på:

1. Mått och vikt på paketet du vill skicka till din destination i Kanada

2. Mottagarens och avsändarens adress

3. Datum då frakten måste vara framme i Kanada

Sendify visar dig sedan automatiskt fraktalternativ med DHL, UPS, FedEx, TNT och DVS så att du själv kan välja det billigaste alternativen, eller det snabbaste alternativet för din frakt.

Vad kostar det att skicka paket till Kanada?

I Sendify får du tillgång till fraktalternativ från DHL, UPS, TNT, DSV och FedEx. När du gör en prissökning i Sendify visar vi dig fraktbolagens olika alternativ, så att du själv kan bestämma om ledtid eller pris är viktigast för din paketfrakt. Priset påverkas av vad du vill skicka, samt när och vart i Kanada du vill skicka till eller från. Beroende på vilken transportör du vill boka med, är leveransen oftast på antingen 2 eller 8 dagar. Det skiljer ofta väldigt lite i pris mellan de två, så ett snabbare alternativ är ofta intressant.

Prisexempel med Sendify: Paketfrakt från Sverige till Kanada

5 kg från 495 SEK, på 2 dagar.

10 kg från 795 SEK, på 2 dagar.

15 kg från 1 118 SEK, på 2 dagar.

 

5 kg från 457 SEK, på 8 dagar.

10 kg från 795 SEK, på 8 dagar.

15 kg från 980 SEK, på 8 dagar.

Och, vet du vad? ALLA spårbara tillägg ingår i fraktpriset du ser i Sendify!

Behöver paketet förtullas när jag vill skicka till Kanada?

När du vill skicka utanför EU, exempelvis till Kanada, behöver företaget ett EORI-nummer. Det fixar du genom att ansöka hos svenska tullverket.

Sedan 2017 har EU och Kanada ett handelsavtal, CETA, som skall främja handeln mellan de två destinationerna. Frihandelsavtalet innebär att tullavgiften reduceras med ca 98 % för företag som handlar mellan EU och Kanada. För export till Kanada krävs då att varorna har sitt ursprung i EU, och omvänt att varor som importeras till EU har sitt ursprung i Kanada. Detta styrker du genom en ursprungsdeklaration.

Kan man skicka spårbart till Kanada?

Med Sendify skickar du alltid paket spårbart till Kanada. Du kan spåra flera olika paketfrakter, från flera transportörer, i ett och samma system, både pall och paket, inrikes och utrikes.

Ange bara ditt sändningsnummer i systemet, så visar vi dig vart paketet senast scannats in av transportören. Du kan även skicka en avisering från systemet till mottagaren, så att även de kan följa försändelsen på samma karta.

Vilket fraktbolag är bäst när man vill skicka paket till Kanada?

UPS är väldigt konkurrenskraftiga för paketfrakter till Kanada. Eftersom att UPS äger sitt nätverk och dessutom tullterminalen, blir frakten smidigare och därmed billigare än konkurrenter.

Du kan enkelt boka med UPS direkt i Sendify. Då slipper du förhandla fram fraktavtal och kan boka din frakt redan idag!

Har det blivit dags att börja boka frakt till Kanada? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din import och export på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Henrik Karlsson, Key Account Manager på VANS

Rasmus Hammarstrand, Projektledare hos Ink n Art

Redo att skicka ditt paket till Kanada?

Sendify har ingen startavgift, månadskostnad eller bindningstid. På två minuter är du igång med att jämföra och boka din frakt till Kanada.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris