Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Frakt till Polen, ett knapptryck bort

Vill du skicka paket till Polen? Över 8 000 småföretagare skickar med Sendify. Många av dem skickar både till och från Polen. Testa du med genom att registrera ett kostnadsfritt konto och boka din paketfrakt direkt i vårt smarta system.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Hur skickar jag paket billigt till Polen?

Polen är med i EU, därför är det lika enkelt att skicka paket till Polen som inom Sverige. Det enda du behöver ha koll på är

1. Mått och vikt på det du vill skicka

2. Avsändarens och mottagarens adress

3. När paketet kan hämtas och behöver levereras i Polen

Vilken transportör som är billigast, eller snabbast, visar Sendifys smarta system dig automatiskt. Ange bara uppgifterna ovan, så får du upp transportalternativ från TNT, UPS, DSV, FedEx och DHL. Sen är det bara att du väljer det alternativ som passar dig bäst, och trycker på boka frakt! Så enkelt är det att skicka paket billigt till Polen.

Behövs en tulldeklaration när jag skickar paket till Polen?

Frakt till Polen behöver inte förtullas, eftersom att Polen är medlem i EU.

 

Vad kostar det att frakta till Polen?

När du vill skicka paket till Polen kommer fraktpriset att baseras på paketets mått, vikt, om det är samlastningsbart samt vilka postnummer paketet skall skickas emellan.

För att se ditt fraktpris kan du välja att kontakta ett transportbolag och vänta på en prislista för din frakt till Polen, eller så bokar du din frakt nu, direkt, med Sendify. Det tar ungefär 2 min att registrera ett kostnadsfritt konto, sen är du igång och kan boka på med våra billiga fraktpriser!

Vad räknas som farligt gods?

När du vill skicka paket till Polen behöver du ha koll på att godset inte klassas som farligt gods. Farligt gods är produkter som kan skapa brandfara eller vara giftigt om det skadas, tillexempel batterier, litium-batterier, farligt avfall, hårspray eller övrigt brandfarligt gods.

Har det blivit dags att börja boka frakt till Polen? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din import och export på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Henrik Karlsson, Key Account Manager på VANS

Rasmus Hammarstrand, Projektledare hos Ink n Art

Redo att skicka ditt paket till Polen?

Sendify har ingen startavgift, månadskostnad eller bindningstid. På två minuter är du igång med att jämföra och boka din frakt till Polen.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris