Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Kom igång och skicka paket inom Sverige

Letar du efter en lösning för din företagsfrakt inom Sverige? Då har du kommit till rätt ställe. Oavsett om du vill skicka stora eller små paket, skrymmande eller tunga, har Sendify den bästa lösningen för att skicka inrikesfrakt – snabbt, billigt och enkelt.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Hur skickar jag paket snabbt, enkelt och billigt inom Sverige?

När du använder Sendify för att skicka paket inom Sverige får du en tjänst som passar dig och dina behov, oavsett hur mycket du skickar. Tjänsten fungerar som ett verktyg för att du och ditt företag på enklast möjliga vis ska kunna få en översikt av fraktbokningar, jämföra fraktlösningar, boka transporter samt följa försändelserna hela vägen från start till mål. I tjänsten kan du dessutom avisera kunden om vart frakten befinner sig, oavsett om du enbart skickar mellan storstäderna eller mellan mindre städer.

Vad kostar det att skicka paket inrikes?

Genom den samlade volymen av 10 000 bokande företag i Sendify, har vi förhandlat fram billiga fraktavtal till alla småföretagare, vare sig du vill skicka lätta paket, stora paket, endast ett tungt paket till Lund, eller 20 paket i månaden till Östersund.

Prisexempel: Paket inrikes med Sendify

1. Fraktdragande vikt 5 kg, från 62 SEK

2. Fraktdragande vikt 15 kg, från 85 SEK

3. Fraktdragande vikt 30 kg, från 118 SEK

Skicka paket inrikes med UPS eller DHL?

Skickar du paket i Sverige, och föredrar att skicka paket med DHL för all eller delar av din frakt, kan det löna sig att testa Sendify. Du får inte bara tillgång till vårt fraktsystem helt kostnadsfritt, du får också tillgång till våra mycket fördelaktiga fraktavtal. Som företag behöver du alltså inte förhandla om ett lägre pris med fraktbolagen, det har Sendify redan gjort åt dig.

Eftersom Sendify täcker hela ditt fraktbehov för att skicka paket inom Sverige, vilket oftast innebär att använda mer än en transportör, samlas alla dina fakturor på samma ställe. Det betyder att det blir enklare att ta kontroll över fraktkostnaderna, få en bättre översikt över logistiken och effektivisera din frakt. Ju mer du använder tjänsten desto fortare kommer det gå att hantera bokningen eftersom du enkelt kan spara återkommande adresser i din smarta, personliga adressbok.

Hur många dagar tar det för mitt paket att komma fram inom Sverige?

Leveranstiden beror på transportören och utkörningsdagar. Det är därför viktigt att jämföra flera transportörer och deras ledtider, vilket du gör på ett enkelt sätt i Sendify. Generellt gäller att paket inrikes har en leveranstid på 1 dag inom mellersta och södra Sverige. Men ibland kan ledtiden vara upp till 3 arbetsdagar.

Hur är det med utdelningstider för paketleveranser? Utdelningstiden för paket är beroende av destinationens postnummer. Informationen för utdelning av paket hittar du i bokningen i Sendify, så att du enkelt får en överblick över din frakt.

Spåra paket från avsändare till mottagare

Paket kan spåras direkt på transportörens hemdsida med ett sändningsnummer. Men, om du använder en smart fraktbokningstjänst, som Sendify, kan du spåra paket från flera olika transportörer i ett system och få en överblick över alla dina paketsändningar.

I Sendify är frakten alltid spårbar, både pall och paket, inrikes och utrikes. Genom att ange ditt sändningsnummer, visas en lättöverskådlig karta där det är enkelt att hålla koll på paketets senaste status. Informationen hjälper dig som skickar paketet att hålla koll på vart det befinner sig, men du kan också skicka aviseringar från systemet till din kund, så att även de kan följa frakten på samma karta. Smart, va?

Har det blivit dags att börja skicka paket? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din frakt på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Henrik Karlsson, Key Account Manager på VANS

Rasmus Hammarstrand, Projektledare hos Ink n Art

Dags att skicka ditt paket till Stockholm, Umeå eller Ystad? Vi löser det.

Sendify har ingen startavgift, månadskostnad eller bindningstid. På två minuter är du igång med att jämföra och boka din inrikesfrakt.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris