Skicka paket inom Sverige

Paketen fraktas med DHL, DSV, FedEx, TNT och UPS.

TA-system

Jämför, boka och spåra din frakt

Fraktavtal

Över 20 fraktavtal med 5 transportörer

Logistiksupport

Vi finns på chat och telefon för dig

Kostnadsfritt

Betala bara för det du skickar

Skicka paket inom Sverige. Var du vill - stort som litet

Det finns alla möjligheter att leverera din frakt runt om i Sverige, stort som litet. Flera transportörer är specialiserade på inrikesfrakt och har ett brett nätverk som ser till att dina paket kommer fram snabbt och smidigt till både större och mindre orter.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Skicka inrikesfrakt

När du använder Sendify för att skicka paket inom Sverige får du en tjänst som passar dig och dina behov, oavsett hur mycket du skickar. Tjänsten fungerar som ett verktyg för att du och ditt företag på enklast möjliga vis ska kunna få en översikt av fraktbokningar, jämföra fraktlösningar, boka transporter samt följa försändelserna hela vägen från start till mål. I tjänsten kan du dessutom avisera kunden om vart frakten befinner sig, oavsett om du enbart skickar mellan storstäderna eller mellan mindre städer.

Fördelaktiga fraktavtal

Skickar du paket i Sverige och föredrar att skicka paket med DHL för all eller delar av din frakt kan det löna sig att testa Sendify. Du får inte bara tillgång till vårt fraktsystem helt kostnadsfritt, du får också tillgång till våra mycket fördelaktiga fraktavtal. Som företag behöver du alltså inte förhandla om ett lägre pris med fraktbolagen, det har Sendify redan gjort åt dig.

Eftersom Sendify täcker hela ditt fraktbehov för att skicka paket inom Sverige, vilket oftast innebär att använda mer än en transportör, samlas alla dina fakturor på samma ställe. Det betyder att det blir enklare att ta kontroll över fraktkostnaderna, få en bättre översikt över logistiken och effektivisera din frakt. Ju mer du använder tjänsten desto fortare kommer det gå att hantera bokningen eftersom dina återkommande adresser automatiskt sparas i din smarta, personliga adressbok.

Spåra paket från avsändare till mottagare

När du valt det fraktalternativ för att skicka gods som passar bäst får du i systemet en lättöverskådlig karta där det är enkelt att hålla koll på vart frakten befinner sig i realtid. Informationen hjälper förutom dig som skickat försändelsen att veta vart den befinner sig också till med att besvara eventuella frågor din kund kan ha om när frakten kommer att anlända. Du kan också skicka aviseringar till din kund från systemet så att även de kan följa försändelsen på samma karta.

Har det blivit dags att börja skicka paket? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din frakt på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris