Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Skicka paketgods med DHL

Vill du skicka paketgods med DHL? Då har du kommit rätt. Över 8 000 småföretagare skickar med Sendify och många av dem skickar paketgods med DHL. Testa du med genom att registrera ett kostnadsfritt konto och boka din paketfrakt direkt i vårt smarta system.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Varför väljer småföretagare att boka med DHL genom Sendify?

Småföretagare väljer att boka frakt med DHL genom Sendify för att spara både tid och pengar. Detta kan vid första åsyn verka märkligt. Hur kommer det sig att det blir billigare att skicka med DHL om man blandar in ett annat företag? Jo, anledningen är att Sendify fungerar som en partner till DHL, som förmedlar DHLs fraktprodukter till småföretagare, med redan färdigförhandlade fraktpriser. Smart va?

Småföretagare sparar pengar
När du ska boka frakt direkt med ett fraktbolag, är det svårt att förhandla fram bra fraktpriser. Detta beror på att du som småföretagare ofta har låga fraktvolymer, vilket gör att du har bristande förhandlingsmöjligheter med de stora transportörerna, som till exempelvis DHL. När däremot Sendify förhandlar med DHL, har vi fraktvolymen av flera tusen småföretagare att förhandla med. Prisbilden blir därför mycket fördelaktig för de småföretagare som bokar med Sendify, som aldrig kunnat få samma fraktpriser på egen hand. När du bokar din frakt genom Sendify kan du faktiskt få upp till 85 % rabatt!

Småföretagare sparar tid
Genom att boka med DHL genom Sendify slipper du också lägga tid på att förhandla fraktavtal. Det sparar dig massor med tid, som du kan lägga på att utveckla ditt företag. Du får inte bara färdigförhandlade priser, utan även ett kostnadsfritt bokningssystem med smarta funktioner såsom spårning, prisjämförelser och samlingsfaktura. Kort sagt får du tid över till roligare saker, så sköter Sendify frakten!

Vilken storlek på paketgods kan jag skicka med DHL?

När du ska skicka paketgods med DHL kan du skicka paket som väger max 35 kg.

Minmått paketgods DHL:
Längd: 15 cm
Bredd: 11 cm
Höjd: 3,5 cm

Maxmått paketgods DHL:
Längd: 150 cm
Bredd: 50 cm
Höjd: 50 cm

Läs mer om mått och vikt för paketgods med DHL här.

Vilka länder kan jag skicka till med DHL?

DHL är ett av världens ledande fraktbolag och beskriver sig själva som ”logistikbolaget för hela världen”. Med detta sagt kan man skicka med transportföretaget DHL till över 220 olika länder runt om i världen.

Med Sendify anger du bara dina uppgifter direkt i systemet för att få en överskådlig vy över leveranstider och priser för paketfrakt med DHL.

Har Sendify en egen kundsupport?

När du skickar paketgods med DHL genom Sendify får du hjälpsam och personlig kundservice av Sendifys logistikexperter. Du når vår support genom en smidig chatt, på telefon eller via mejl.

Sendify agerar som din fjärdepartslogistiklösning. Det betyder att vi inte äger några egna lastbilar, utan tillhandahåller ett logistiksystem som ger dig verktygen för att göra din frakthantering smidigare och billigare. När du använder Sendify betalar du endast för den frakt som du skickar, utan bindningstid eller oförutsedda kostnader och du får alltid snabb hjälp från vår kundsupport.

Har det blivit dags att skicka paketet? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din frakt på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris