Skicka paket med DHL

I Sendify får du tillgång till bra fraktavtal med DHL

TA-system

Jämför, boka och spåra din frakt

Fraktavtal

Över 20 fraktavtal med 5 transportörer

Logistiksupport

Vi finns på chat och telefon för dig

Kostnadsfritt

Betala bara för det du skickar

Skicka paket med DHL över hela världen

DHL löser frakten med sina breda erbjudanden. Att skicka dina paket med DHL innebär stor flexibilitet. Frakten skickas över hela världen och du kan välja till både express eller leverans till Service Point.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Sändningar med DHL

Vi vill erbjuda våra kunder de mest kostnadseffektiva och smidigaste lösningarna. Därför erbjuder vi dig som kund att skicka paket med DHL i vår tjänst. DHL är ett av världens största fraktbolag och hanterar enorma mängder försändelser varje dag. Varför många företag väljer att använda Sendify för att skicka paket med DHL är för att man får tillgång till vårt smarta fraktsystem. Dessutom, när du använder dig av Sendify så skickar du på våra fraktavtal och slipper således förhandla fram dina egna avtal. Vi gör det åt dig. Du väljer när du vill skicka dina försändelser i vår tjänst, och du betalar endast för det du skickar, inga extra avgifter för fraktsystemet tillkommer.

Skicka paket med DHL genom Sendify

När du skickar paket med DHL genom Sendify får du snabb och personlig kundservice samt snabba leveranser där du kan spåra godset hela vägen fram till kunden. När du använder vår tjänst får du en leveransbekräftelse när mottagaren har mottagit godset så att du kan känna dig säker på att din försändelse kommit fram. Att skicka paket med DHL innebär flexibilitet och pålitlighet då DHL-försändelsen oftast hämtas samma dag beroende på vilken tid du bokat transporten och ditt företags geografiska läge.

Sendify är fjärdepartslogistiker. Det betyder att vi inte äger några egna lastbilar utan att vi tillhandahåller ett logistiksystem som ger dig verktygen för att göra din frakthantering smidigare, snabbare och billigare. När du använder Sendify betalar du endast för den frakt som du skickar, du skickar så mycket eller lite du behöver utan bindningstid eller oförutsedda kostnader och tar automatisk del av våra fraktavtal.

Krav för frakt med DHL

För att skicka paket med DHL måste försändelsen vara inom vissa mått och väga max 35 kg. För fullständiga restriktioner, läs mer här.

Har det blivit dags att börja skicka paket? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din frakt på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris