Fraktkostnader

Förmånliga fraktavtal som kan sänka dina fraktkostnader

TA-system

Jämför, boka och spåra din frakt

Fraktavtal

Över 20 fraktavtal med 5 transportörer

Logistiksupport

Vi finns på chat och telefon för dig

Kostnadsfritt

Betala bara för det du skickar

Fraktkostnad, vad betalar du för?

Dina fraktkostnader baseras på flera olika faktorer, exempelvis avsändare- och mottagareadresser, ledtider och godsets dimensioner. Men med ett bra fraktavtal blir dina fraktkostnader mindre.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Lägre fraktkostnad för paket & pall inom Sverige

Med Sendify finns inga dolda kostnader, inga bindningstider eller svårförståeliga avtal. Det är idag helt gratis att använda Sendify frakttjänst. Det du betalar för är enbart den frakt som ditt företag skickar. I systemet kan du beräkna fraktkostnad helt automatiskt oavsett om du ska skicka pall eller skicka paket. Fyll i uppgifterna för din försändelse så beräknas fraktkostnaden för DHL eller någon av våra andra transportörer ut på bara några sekunder. Den fraktkostnad som du ser i systemet är det som du betalar.

Vi har förhandlat fram fraktavtal hos några av världens största fraktbolag (DHL, DSV, FedEX, TNT och UPS) som ditt företag tar del av när ni använder Sendify som partner för er frakt. Det betyder att Sendify hjälper ditt företag att sänka fraktkostnader inom Sverige eller utomlands samtidigt som du och ditt företag får tillgång till marknadens smidigaste system. Du kan skicka företagsfrakt med Sendify runt hela världen så länge du skickar inom, till eller från Sverige.

Fördelen med att ha ett system som tillåter dig att kombinera transportörer fritt och automatiskt är att du alltid får rätt transport till rätt frakt. Det betyder inte bara att priset blir mycket gynnsamt utan det leder oftast till att transportörer får de frakter och de sträckor som de är väldigt bra på. Resultatet? Höjd leveranskvalitet!

Effektivisera dina fraktkostnader inom Sverige

Oroar du dig över hur mycket din företagsfrakt kommer att kosta? Eller vart ska man vända sig för att hitta ett TA-system som hanterar alla dina försändelser? Ditt företag skickar paket eller större gods till eller från Sverige är Sendify rätt alternativ för dig. Kontakta oss eller registrera ditt företag på några minuter och börja sänk dina fraktkostnader redan idag.

Sendify strävar alltid efter att göra det enklare för företag att hantera och administrera sin logistik och samtidigt sänka sina fraktkostnader. I Sendifys smarta system kan du enkelt beräkna kostnaderna för din frakt och få en överblick av dina samtliga fraktkostnader. Du kan också jämföra på tid och pris och boka den godstransport som passar just ditt företags behov allra bäst.

Har du koll på Sendifys Cost Control? Där följer du enkelt upp alla fakturor som skiljer sig mot det priset du bokade och lär dig snabbt hur du ska kunna undvika att få tilläggsfakturor från transportören. Sendify tar hänsyn till alla förutsägbara tillägg så som drivmedelstillägg och storstadstillägg men ifall något händer efter att sändning är bokad, så som att ingen är på plats när transportörens  ska hämta sändningen eller att det blir leveranshinder – då tar fraktbolagen oftast ut en avgift.

Är du nyfiken på vad Sendify kan göra för ditt företag? Kontakta oss eller registrera dig redan idag, det tar bara några minuter att komma igång.

Har det blivit dags att börja boka frakt? Med Sendify kommer du igång snabbt, du sköter all din frakt på ett och samma ställe och kan enkelt beräkna och jämföra fraktpriser från de ledande transportörerna.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris