Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Frakta billigt inrikes inom Sverige

Letar du efter den billigaste frakten inrikes? För att frakta billigt och snabbt genom avlånga Sverige, finns det några saker som du bör känna till. Därför har vi samlat information om hur du fraktar billigt och snabbt inom Sverige, och hur mycket det kostar för dig att frakta inrikes med Sendify. Är du redo att sänka dina fraktkostnader inrikes? Fortsätt läs här nedan!

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Vad kostar det att frakta inrikes inom Sverige?

Hur mycket det kostar för dig att frakta inrikes inom Sverige beror framförallt på tre saker: 

1. Din sändnings mått och vikt

2. Din destination inom Sverige

3. Ditt fraktavtal

I regel kommer fraktpriset för din sändning att bli dyrare om du skickar stora och tunga gods, och billigare om du skickar paket som är lätta och små. På samma sätt kommer fraktpriset för din sändning att bli dyrare om du skickar till en mer avlägsen ort inom Sverige. Ditt fraktavtal påverkar också ditt fraktpris, där olika fraktbolag har mer eller mindre dyra fraktavtal.

Hur fraktar jag billigt inrikes inom Sverige?

För att frakta billigt inom Sverige gäller det att paketera din sändning smart och jämföra olika fraktavtal för att hitta det billigaste fraktavtalet för din sändning.

Att paketera din sändning smart innebär att du paketerar den så litet som möjligt utan att kompromissa allt för mycket med emballage, då det är delvis storleken och vikten på din sändning som bestämmer fraktpriset. Vidare så är det, inte helt oväntat, viktigt att frakta med rätt fraktavtal då det har en direkt påverkan på ditt fraktpris. I våra fraktguider kan du läsa mer om vilket fraktavtal som passar ditt företag vid paket- eller pallfrakt. Så hur hittar du rätt fraktavtal? Genom att jämföra olika fraktbolags fraktavtal med varandra såklart!

I Sendify jämför systemet olika fraktavtal från fraktbolagen DHL, UPS, DSV och TNT åt dig, vilket gör att du alltid kan frakta med det billigaste fraktavtalet för din inrikesfrakt. Fraktpriserna som du ser i Sendify inkluderar också alltid alla spårbara tilläggskostnader, vilket gör att du kan se slutpriset för din frakt direkt när du fraktar inrikes inom Sverige med Sendify. Bra va? Testa och gör en prissökning och se om fraktpriset du fick när du bokade frakt var samma som du fick på fakturan!

Här nedan har du några prisexempel på inrikesfrakt inom Sverige när du fraktar med Sendify: 

3 kg från 53 SEK

10 kg från 70 SEK

15 kg från 85 SEK

Hur lång tid tar det att frakta inrikes inom Sverige?

Hur lång tid det tar för dig att frakta inrikes inom Sverige beror på vilken destination du fraktar till och med vilken fraktprodukt du fraktar med.

I regel tar det längre tid för dig att frakta inom Sverige om du skickar till en mer avlägsen ort, medan det går snabbare om du skickar till en mer centralt liggande ort. Om du fraktar med ekonomifrakt kommer det ta lite längre tid för din sändning att komma fram, medan det med expressfrakt går snabbare. Därför har fraktprodukten en direkt påverkan på hur snabbt din sändning levereras till slutdestinationen.

Här nedan har du några exempel på ledtider när du fraktar inrikes inom Sverige med Sendify:

Göteborg till Stockholm, 1 arbetsdag

Malmö till Uppsala, 1 arbetsdag

Helsingborg till Kiruna, 2 arbetsdagar

Hur skickar jag expressfrakt inom Sverige?

För att skicka expressfrakt inom Sverige behöver du frakta med ett fraktavtal som har expressfrakt som fraktprodukt.

I Sendify kan du alltid välja att frakta inrikes inom Sverige med expressfrakt, då vi har över 20 fraktavtal i tjänsten som du kan välja och vraka mellan inför varje sändning. Eftersom att vi har förhandlat fram riktigt bra fraktavtal hos fraktbolagen DHL, UPS, DSV och TNT, kan du dessutom frakta med expressfrakt utan att kompromissa allt för mycket med fraktpriset. För bra för att vara sant? Testa själv och se (chansen är att din sändning kommer vara framme snabbare än du hinner blinka).

“Ibland är det akuta leveranstider, ibland inte, och i Sendify kan jag alltid välja ett fraktalternativ utefter mitt fraktbehov, vilket är bra.”

Har det blivit dags att börja frakta inrikes? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din inrikesfrakt på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris