Skicka paket till England

Du har glömt att välja ett land i listan
Du har glömt att välja ett land i listan
Du har inte valt godstyp än
Du måste skriva in en godsvikt
Minst ett av länderna måste vara Sverige. Antingen inrikes, import till Sverige eller export från Sverige.

Frakt till England, ett knapptryck bort

Vill du skicka paket till England? Över 8 000 småföretagare skickar med Sendify och många av dem skickar både till och från England. Testa du med genom att registrera ett kostnadsfritt konto och boka din paketfrakt direkt i vårt smarta system!

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Skicka paket till eller från England och Brexit: Vad gäller?

När du skickar paket till eller från England behöver mottagaren av frakten numera i regel betala tull. Anledningen till det är att England, i och med Brexit, inte längre är medlem i EU och du behöver därför förtulla ditt gods när du skickar paket till England eller något annat land utanför EU. Om du är osäker på hur du ska gå tillväga för att skicka paket till eller från ett numera tullpliktigt England, kan du läsa vår Brexit- guide där vi steg för steg hjälper dig att förbereda ditt företag inför handel med England.

Det är enkelt att skicka paket till England

När du vill skicka paket tll London, eller någon annan destination i England eller Storbritannien, är det egentligen bara tre saker du måste ha koll på:

1. Mått och vikt på paketet du vill skicka

2. Mottagarens adress

3. När frakten måste vara framme i England. Tänk på att England är ett avlångt land och därmed kan ledtiden variera från 1 till 7 dagar.

Vårt smarta system visar dig sedan automatiskt de billigaste alternativen, och de snabbaste alternativen, så att du själv kan välja om ledtid eller fraktkostnad är viktigast för din frakt till England, eller andra destinationer i världen.

Billiga paketpriser till England, ett knapptryck bort

När du vill skicka paket till England, varierar priset beroende på vad, när och vart i England du vill skicka. Vill du tillexempel skicka ett paket till London, kan det vara framme redan imorgon med våra expresstjänster.

Prisexempel med Sendify: Paket från Sverige till England

1. 10 kg från 149 SEK, på 3 dagar.

2. 20 kg från 196 SEK, på 3 dagar.

3. 30 kg från 255 SEK, på 3 dagar.

Vad ingår i fraktpriset? Spoiler – allt!

Flera fraktbolag skickar till England

Med Sendify kan du skicka med olika fraktbolag, både pall och paket, till England med DHL, TNT, DSV och UPS. Systemet visar dig direkt vilken transportör du skall välja för att skicka billigt till tillexempel London, Leeds, Manchester eller andra ställen i Storbritannien och England.

Skicka spårbart till England

All frakt som skickas genom Sendify är spårbar, frakt till England likaså.

Har det blivit dags att börja boka frakt till England? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din import och export på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Frågor & svar

Vad kostar det att skicka paket till England?
Hur lång tid tar det att skicka paket till England?
Kan jag spåra min sändning i Sendify om jag skickar paket till England?
Hur påverkar Brexit min frakt till England?