Skicka företagspaket

Vi förenklar ditt företags frakthantering

TA-system

Jämför, boka och spåra din frakt

Fraktavtal

Över 20 fraktavtal med 5 transportörer

Logistiksupport

Vi finns på chat och telefon för dig

Kostnadsfritt

Betala bara för det du skickar

Skicka företagspaket var du vill

Som företag kan du enkelt skicka företagspaket både inrikes, utrikes, till andra företag eller privatperson. Det bli dessutom ännu enklare med en logistikpartner och bra fraktavtal.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Frakt i ett enkelt system

I Sendify har du ett enkelt fraktsystem där du som företagare kan skicka företagspaket till privatpersoner och företag. Målet med Sendify är att förenkla företagares logistikhantering och skicka företagspaket. Du kan utöver företagspaket, skicka pallar, styckegods, brev och liknande. All frakt skickas tillsammans med fraktbolagen DHL, FedEx, TNT och UPS. Vi vill att våra kunder ska få uppleva hur enkelt det är att skicka företagspaket till privatpersoner och företag.

Skicka företagspaket nationellt och internationellt

I Sendify kan du skicka och ta emot sändningar från stora delar av världen tillsammans med våra transportörer DHL, DSV, FedEx, TNT och UPS. Oavsett om du behöver skicka företagspaket som är tidskritiska eller ej, så har du valmöjligheter i systemet där du jämför tid och pris. Du har också lika stora möjligheter att skicka till Service Point som till företag.

Våra fraktavtal tillsammans med transportörerna gör att du kan ta del av bra företagspakets priser, pall och styckpriser. Eftersom avtalen är baserade på volymen som skickas i Sendify så kan du ta del av fördelaktiga priser även om ditt företag har mindre volymer. Sendify som system är kostnadsfritt, vi tar en procentuell avgift på varje försändelse, vilket innebär att du aldrig betalar för mer än du skickar. Det pris som ges i systemet är det du betalar – vi vill göra det enklare och snabbare för dig att skicka företagspaket.

Har det blivit dags att börja boka företagspaket? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din frakt på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris