Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Frakt till Indien, ett knapptryck bort

Skicka paket till Indien för ditt företag både enkelt och snabbt med Sendify. Över 8 000 småföretagare skickar med Sendify. Många av dem skickar både till och från Indien. Testa du med genom att registrera ett kostnadsfritt konto och boka din paketfrakt direkt i vårt smarta system.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Vad kostar det att skicka paket till Indien?

I Sendify kan du skicka med DHL, UPS, TNT, DSV och FedEx. När du gör en prissökning i Sendify visar vi dig olika alternativ från fraktbolagen, så att du kan bestämma om ledtid eller pris är viktigast för din paketfrakt till Indien. Fraktkostanden påverkas av vad du vill skicka, samt när och vart i Indien du vill skicka till eller från.

Prisexempel med Sendify: Paketfrakt från Sverige till Indien

5 kg från 483 SEK, på 4 dagar.

10 kg från 875 SEK, på 4 dagar.

15 kg från 1 104 SEK, på 4 dagar.

Alla spårbara tillägg ingår i fraktpriset du ser i Sendify!

När kan mitt paket vara framme i Indien?

Ledtiden för paket till Indien är ofta 2- 4 dagar, beroende på vilken transportör du väljer, samt vad du vill skicka. Om du skickar en sändning som måste vara framme ett visst datum är det viktigt att du bokar ett fraktalternativ som är pålitligt.

I Sendify kan du se både expressalternativ och transporter som tar lite längre tid. Du bestämmer själv om pris eller ledtid är viktigast för din paketfrakt.

Vilka regler gäller när man skickar paket till Indien?

Ditt paket måste förtullas eftersom att Indien inte ingår i EU. Ditt företag måste då ha ett EORI-nummer, vilket påminner om ett organisationsnummer. Så här gör du:

1. Ansök direkt hos svenska tullverket.

2. Invänta ditt EORI-nummer.

3. Fyll i EORI-nummeret på ditt tulldokument.

Hur paketerar man sina varor när de ska skickas så långt som till Indien?

När du skickar paket utomlands, tillexempel till Indien, är det viktigt att du paketerar godset extra noga med starkt emballage. En bra tumregel är att paketet skall klara lätt väta och ett fall från 100 cm. På detta sätt kan du försäkra dig om att dina varor kommer fram säkert till Indien.

Vilket fraktbolag är bäst när man vill skicka paket till Indien?

Vilket fraktbolag som är bäst när du vill skicka ett paket till Indien beror på storleken och vikten för din frakt. Om du har ett paket som kan transporteras med flygtransport, är UPS väldigt duktiga och har snabb ledtid, hög leveranssäkerhet och pålitlig leverans.

I Sendify ser du enkelt vilken transportör som är bäst för just ditt paket till Indien. Systemet visar dig faktiskt detta automatiskt! Om du vill boka med just UPS, gör du det enkelt i Sendify, så slipper du förhandla fram fraktavtal och kan boka din frakt direkt.

Hur försäkrar jag mitt paket?

Du kan enkelt försäkra din paketfrakt till Indien, direkt när du bokar i Sendify. Du tecknar då en försäkring som täcker förluster eller skador på godset med den transportör som du valt att boka med.

Såhär försäkrar du din utrikesfrakt till Indien:

1. Sök efter det bästa fraktalternativet för din sändning i Sendify

2. Klicka på försäkring och skriv in värdet på godset du vill försäkra

3. Klart!

Har det blivit dags att börja boka frakt till Kanada? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din import och export på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris