Boka spedition utomlands

Att varorna kommer fram utan problem är prio ett. Ska ni skicka utomlands kanske det känns lite extra stressigt, men oroa dig inte. Sendify hjälper till att reda ut frågetecknen!

lastbilstransport lila

Vad är ett speditionsföretag?

Ett speditionsföretag fungerar som en mellanhand mellan företaget som skickar en sändning och godsets slutliga destination. Speditionsföretag specialiserar sig på att organisera och underlätta förflyttningen av varor från en plats till en annan. Speditionsföretag hjälper till att göra internationell handel och logistik mer effektiv och smidig. 

spedition-lila

Spedition Spanien

Har företaget utökats och varor ska till Spanien? Grattis, då kan ett speditionsföretag hjälpa till så att allt flyter på så smidigt som möjligt. Ska du skicka paket till Spanien? Eller ska företaget exportera varor till Spanien? Sendify hjälper dig vidare! Det finns också möjlighet att få hjälp via Sendify Freight som är vår fraktförmedling. Här kan du få ett individuellt anpassat alternativ. 

spedition-lila

Spedition Australien

Ska varorna skickas riktigt långt bort? Då vill man verkligen att frakten ska flyta på utan krångel. Beroende på vad som ska skickas så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ. Om du ska exportera till Australien så behöver du inte oroa dig då det inte behöver ta så lång tid som du kanske tror. Möjligheten finns också att skicka paket till Australien. Med hjälp av Sendify Freight får du ett anpassat erbjudande för din pall- eller containerfrakt med olika transportalternativ. 

spedition-lila

Spedition Finland

Visst kan Finland kännas nära, och då kanske ännu viktigare att det går snabbt och smidigt. Ska du skicka paket till Finland? Låt Sendify hjälpa till att hitta den lösning som passar just er bäst. Ska ni exportera till Finland, då är du inte ensam, det fraktas nämligen mycket mellan Sverige och Finland. 

spedition-lila

Spedition Danmark

Kanske känns Danmark ännu närmare, oavsett så behöver frakten hit vara lika snabb och smidig. Via Sendify kan du superenkelt skicka paket till Danmark, eller exportera beroende på vad som passar bäst. 

spedition-lila

Spedition Italien

Är Italien landet ni vill skicka paket till? Inga problem, med Sendifys smarta system går det enkelt. Är det i stället export till Italien som gäller? Då hjälper vi till så att du hittar det bästa alternativet efter dina kriterier. Med Sendify Freight öppnar sig också många möjligheter då du kan skicka din pall- eller containerfrakt med sjö, flyg, väg eller tågfrakt. 

spedition-lila

Spedition Norge

Många svenska företag skickar såklart paket till Norge. Med hjälp av Sendify kan du se till att det blir precis så enkelt och snabbt som man förväntar sig. Ska ni exportera till Norge så har Sendify redan förhandlat fram fördelaktiga priser. 

spedition-lila

Spedition Indien

Att skicka paket till Indien kan kännas som ett stort projekt, men det behöver inte vara det allra minsta krångligt. Du kan själv välja om det ska gå fort eller ta lite längre tid till ett fördelaktigt pris. Är det i stället export till Indien som gäller så är Sendify redo att hjälpa till, det behöver inte vara så svårt som det låter även om det är andra regler än de inom EU. 

spedition-lila

Spedition Polen

Polen är däremot med i EU, vilket gör det busenkelt att skicka paket. Vi på Sendify har också sett till att kartlägga olika alternativ så att det ska vara enkelt även att skicka pall, här hittar du mer information om export till Polen. 

spedition-lila

Spedition Tyskland

Till Tyskland kan du såklart enkelt välja mellan många olika alternativ om ni ska exportera eller skicka paket. Du får sällskap av många andra då Tyskland faktiskt är Sveriges största handelspartner!  

spedition-lila

Spedition USA

Ska du skicka paket till USA kan det verkligen löna sig att ta hjälp av oss på Sendify. Då kan du enkelt jämföra många olika fraktalternativ. Ska du exportera till USA kan du också ta del av Sendifys fördelaktiga framförhandlade fraktpriser. Vad väntar du på?!

Boka din frakt med Sendify!

Med Sendify’s snabba plattform för fraktbokning kan du söka och jämföra fraktalternativ från DHL, DSV, UPS, FedEx och TNT innan du bokar. Det är helt kostnadsfritt att skapa ett konto och du kan komma igång att boka din frakt inom bara några minuter!

Kom igång

Boka spedition utomlands - Vanliga frågor

Vad menas med Sendify Freight?

Med Sendify Freight kan du smidigt skicka in en förfrågan så hjälper vi dig lösa frakten! Du får då ett individuellt fraktalternativ till din pall eller container och beroende på det som passar dig bäst kan det fraktas med sjö-, väg-, flyg- eller tågfrakt. 

Är det krångligt att skicka varor utanför EU?

Det är såklart enklast inom EU, men faktum är att Sendify gärna hjälper dig hitta rätt – och det behöver inte vara krångligt. 

Hur hittar jag rätt fraktalternativ för spedition utomlands?

Sendifys digitala fraktbokningssystem låter dig både spara tid och pengar. Du kan smidigt samla all frakt på samma ställe samtidigt som du kan jämföra priser och hitta en lösning som passar just dig och ditt företag allra bäst. 

Kostar det något att registrera sig på Sendify?

Nej här kan du registrera ditt företag gratis: kolla så enkelt!