Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Vet du hur du skickar företagspaket på ett säkert sätt?

2018.10.31

Du vet själv hur irriterande det är när du hämtar ut ett paket som du längtat efter för att sedan upptäcka att innehållet gått sönder under frakten. Se därför till att dina kunder inte råkar ut för detta. Ta kontakt med ett välrenommerat företag som kan erbjuda företagsfrakt till ett bra pris och med smarta lösningar. Företagsfrakt är en viktig del av din verksamhet för att skapa ett professionellt intryck hos dina kunder. Hur det paketeras, hur snabbt det levereras och att varan kommer fram hel och ren är av yttersta vikt för en bra kundupplevelse. Läs vidare för att ta reda på mer kring hur du ska tänka när du ska skicka företagspaket.

Vilken typ av varor du ska skicka i dina företagspaket spelar roll

Vilka typer av varor och storleken på dessa spelar förstås roll när du ska välja fraktlösningar. Genom att ta hjälp av ett fraktbolag kommer du få hjälp med detta och därmed inte behöva oroa dig för hur du ska skicka ditt paket eller vilket transportbolag du ska kontakta. Fraktbolaget ser istället till att ta fram den bästa lösningen för just dig och dina varor.

Se till att paketera dina varor säkert inför transporten och anpassa valet av förpackning efter produkten. Ibland räcker det med vadderade kuvert, medan det i andra fall krävs stora kartonger med bubbelplast och frigolit. Ett tips, när det kommer till paketering av varor, är att sätta en personlig touch antingen på kartongen eller på insidan som en överraskning när kunden öppnar det. Du kan även skicka med en liten personlig hälsning eller ett varuprov på en annan produkt, för att garanterat skapa mervärde för kunden.

 

Anlita ett välrenommerat fraktbolag för att skicka dina företagspaket

Ta hjälp av ett professionellt fraktbolag för att du själv inte ska behöva tänka på transportprocessen när du ska skicka företagspaket. Företag som erbjuder tjänster inom frakt kommer kunna hjälpa dig att hitta en lösning som passar för varje tillfälle. Sendify är ett fraktbolag där du inte behöver signa upp dig på några långa avtal eller betala dyra månadskostnader, utan betalar endast för den sändning du enkelt bokar i systemet. Du kommer sedan kunna följa transportprocessen för att se var paketet befinner sig och att det levereras i tid. Du behöver inte fundera vilket transportföretag i Sverige som passar bäst för dina varor, utan Sendify tar fram den bästa möjliga lösningen för dig.

 

Välj ett fraktbolag med rätt kompetens

När du anlitar ett fraktbolag för att skicka dina företagspaket är det viktigt att de kan anpassa sig efter just din verksamhet, oavsett om ditt företag är litet eller stort ska du kunna få hjälp att skicka dina paket snabbt och säkert. Det är också viktigt att kunna komma i kontakt med företaget om något skulle gå fel eller om du har några frågor. Sendify går att kontakta via mail, telefon och chatt för att du ska få hjälp så snabbt som möjligt.