Logistik, fast wow

Vad är Sendify?

Sendify erbjuder småföretagare en enkel och kostnadseffektiv fraktlösning – så att mindre tid och pengar kan spenderas på logistik och mer på att driva företag.

Läs mer

Genom att förena teknologi med logistik erbjuder Sendify, sedan 2015, ett Transport Management System (TMS) som samlar affärskritiska logistikfunktioner på en enda webbaserad plattform. Den aggregerade köpkraften av över 2 000 företag gör att Sendify kan erbjuda konkurrenskraftiga priser, ett kostnadsfritt TMS, tillgång till konkurrenskraftiga fraktavtal, samt att småföretagere endast betalar för det som de skickar. Med Sendify behöver företagsfrakt helt enkelt inte vara så svårt.

Fraktavtal
TMS
Support

Fraktavtal, fast för alla

Som fjärdepartslogistiker har vi inga egna transportmedel eller lager, istället hjälper vi till att förenkla din frakt. Sendify förhandlar och samlar fraktavtal från de ledande transportörerna på ett och samma ställe så att du enkelt kan jämföra och sänka dina fraktkostnader. Med ett stort och ständigt växande nätverk kan vi sätta ännu större press på transportörerna, så när du använder Sendify är du med och bidrar till att vi kan fortsätta att förhandla fram ännu bättre avtal.

Fraktavtal

Detta får du:

 • Alla förutsägbara kostnader inräknade i priset
 • 20 fraktavtal med 5 transportörer
 • Samlingsfaktura för all din logistik
 • 20 dagar betalningsvillkor

TMS, fast smidigt

Ingen är bäst på allt. Med den utgångspunkten har vi byggt ett smidigt system och anslutit branschens ledande transportörer – så att du enkelt ska kunna frakta över hela världen. Vi erbjuder smart prisjämförelse, bokning och spårning på ett och samma ställe. Vårt system är byggt för att hantera flera eller enstaka sändningar lika enkelt och dina bokningar med olika transportörer samlas på en gemensam faktura. Vi vill helt enkelt göra det lättare och billigare för dig att hantera frakt inom Sverige och till hela världen.

TMS

Med Sendifys Transport Management System:

 • Jämför de ledande transportörerna
 • Smidig bokning av en eller flera sändningar
 • Fraktdokument direkt efter bokning
 • Spåra sändningar direkt i systemet

Support, fast på din sida

Logistik ska vara enkelt men ibland uppstår frågetecken, då finns vi här för dig. Vår kunniga och lösningsorienterade logistiksupport är tillgänglig genom hela processen och besvarar alla frågor. Vi hjälper dig med allt ifrån att hitta den bästa fraktlösningen, se till att du har rätt dokumentation, till att hantera transportörerna när någonting inte går som planerat. Dessutom kan vi leverera tidskritiska sändningar över hela världen.

Support

Det här hjälper vi dig med:

 • Hantera ärenden med transportören
 • Felsöka avvikelser med transportören
 • Boka nya upphämtningar vid bom
 • Hitta skräddarsydda lösningar utanför systemet

Upp till

85 %

sparat per sändelse

Mer än

10 000

- tals transporter årligen

Våra användare

93 %

ger 4/5 eller högre betyg

Hur fungerar Sendify?

Idag är Sendify helt fritt från månadsavgifter, startkostnader och bindningstid. Sendify affärsmodell bygger istället på en kickback från transportören på sändningarna som är bokade genom systemet. Det betyder att vi bara tjänar pengar när våra användare älskar och använder våran tjänst - vilket ger oss extra mycket glöd att göra det lilla extra för våra användare! Just av denna anledning är det viktigt att allt vi gör skapar värde för våra användare och det är väldigt vanligt att vi försöker involvera våra användare i utvecklingsprocessen av produkten.

Så gör du en bokning (2 min)

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Du är i gott sällskap

vans Logo | Sendify
svenskahus Logo | Sendify

Vanliga frågor

Kan jag använda Sendify som privatperson?

Som privatperson kan du dessvärre inte skicka frakt genom Sendify. Det går däremot bra att ta emot frakt som levereras antingen direkt till dig eller till en service point.

Kan jag skapa en adressbok?

Ja, du kan enkelt spara adresser under din profil. Det går även bra att spara standardkollin för att underlätta dina bokningar.

Vilka transportörer kan jag boka med i Sendify?

När du gör en sökning i Sendify söker vi igenom hundratals alternativ efter de bästa lösningarna hos UPS, DHL, TNT, DSV och FedEx.

Var kan jag skicka till?

Med Sendify kan du skicka paket och pall till och från, med några undantag, hela världen. Har du frågor om ett specifikt land kan du antingen göra en sökning i vår tjänst eller höra av dig till någon av våra Account Managers på sales@sendify.se.

Kan jag koppla på mina egna avtal i tjänsten?

I dagsläget går alla sändningar på våra avtal. Detta möjliggör att ha en helt transaktionsbaserad inkomstmodell där du som användare bara betalar för det du faktiskt skickar.