Logistik, fast wow

Smart, enkelt och kollaborativt

Vad är Sendify?

Sendify är mer än bara ett system. Med Sendify kan du jämföra, boka och spåra dina sändningar, ta del av våra fraktavtal och få hjälp direkt hos vår Logistiksupport.

Läs mer

Våra ledord är smart och enkelt. Därför är Sendify skapat så att vem som helst ska kunna registrera sitt företag och på några minuter komma igång och boka frakt. Idag är tjänsterna helt fria från månadsavgifter, startkostnader och bindningstid, du betalar istället bara för det du faktiskt skickar. Vårt mål är att bli din logistikpartner, som med våra smarta tjänster erbjuder dig och ditt företag en helhetslösning. Vi jobbar mot visionen att förenkla logistik och göra det enkelt för företag att hitta och boka de bästa frakterna för varje specifikt ändamål. Sedan starten 2015 har vi jobbat för att innovera en konservativ bransch genom att konstant förenkla och automatisera logistik för våra användare.

Fraktavtal
TA-system
Support

Fraktavtal, fast för alla

Som fjärdepartslogistiker har vi inga egna transportmedel eller lager, istället hjälper vi till att förenkla din frakt. Sendify förhandlar och samlar fraktavtal från de ledande transportörerna på ett och samma ställe så att du enkelt kan jämföra och sänka dina fraktkostnader. Med ett stort och ständigt växande nätverk kan vi sätta ännu större press på transportörerna - och när du använder Sendify är du med och bidrar till att vi kan fortsätta att förhandla fram ännu bättre avtal.

Fraktavtal

Detta får du:

 • Alla förutsägbara kostnader inräknade i priset
 • Över 20 fraktavtal med 5 transportörer
 • Samlingsfaktura för all din logistik
 • 20 dagar betalningsvillkor

TA-system, fast smidigt

Ingen är bäst på allt. Med den utgångspunkten har vi byggt ett smidigt system och anslutit branschens ledande transportörer – så att du enkelt ska kunna frakta över hela världen. Vi erbjuder smart prisjämförelse, bokning och spårning på ett och samma ställe. Vårt system är byggt för att hantera flera eller enstaka sändningar lika enkelt och dina bokningar med olika transportörer samlas på en gemensam faktura. Vi vill helt enkelt göra det lättare och billigare för dig att hantera frakt inom Sverige och till hela världen.

TA-system

Med TA-systemet:

 • Jämför de ledande transportörerna
 • Smidig bokning av en eller många sändningar
 • Fraktdokument direkt efter bokning
 • Spåra sändningar direkt i systemet

Support, fast på din sida

Logistik ska vara enkelt, men ibland uppstår frågetecken. Då finns vi här för dig. Vår kunniga och lösningsorienterade logistiksupport är tillgänglig genom hela processen och besvarar alla frågor. Vi hjälper dig med allt från att hitta den bästa lösningen, se till att du har rätt dokumentation till att hantera transportörerna när någonting inte går som planerat. Dessutom kan vi genom vårt systerbolag, Express Delivery, levera tidskritiska sändningar över hela världen.

Support

Det här gör vi för dig:

 • Hanterar ärenden med transportören
 • Felsöker avvikelser med transportören
 • Bokar nya upphämtningar vid bom
 • Hittar skräddarsydda lösningar utanför systemet

Upp till

65%

Sparat per sändelse

Mer än

10,000

-tals transporter årligen

Våra användare

93%

ger 4/5 eller högre betyg

Hur fungerar Sendify?

Idag är Sendify helt fri från månadsavgifter, startkostnader och bindningstid. Sendify affärsmodell bygger istället på en kickback från transportören på sändningarna som är bokade genom systemet. Det betyder att vi tjänar bara pengar när våra användare älskar och använder våran tjänst - vilket ger oss extra mycket glöd att göra det lilla extra för våra användare! Just av denna anledning är det viktigt att allt vi gör skapar värde för våra användare och det är väldigt vanligt att vi försöker involvera våra användare i utvecklingsprocessen av produkten.

Så här lägger du en bokning (2 min)

Kom igång direkt

Du är i gott sällskap

Vanliga frågor

Kan man använda Sendify som privatperson?

Som privatperson kan du dessvärre inte skicka frakt genom Sendify. Det går däremot bra att ta emot frakt som levereras antingen direkt till dig eller till en service point.

Kan man skapa en adressbok?

Ja, du kan enkelt spara adresser under din profil. Det går även bra att spara standardkollin för att underlätta dina bokningar.

Vilka transportörer har ni?

När du gör en sökning i Sendify så söker vi igenom hundratals alternativ efter de bästa lösningarna hos UPS, DHL, TNT, DSV och FedEx.

Kan jag skicka till XXXX?

Med Sendify kan du skicka paket och pall till och från, med några undantag, hela världen. Har du frågor om ett specifikt land kan du antingen göra en sökning i vår tjänst eller höra av dig till någon av våra Account Managers på sales@sendify.se.

Kan jag koppla på mina egna avtal i tjänsten?

I dagsläget så går alla sändningar på våra avtal. Detta möjliggör att ha en helt transaktionsbaserad inkomstmodell där du som användare bara betalar för det du faktiskt skickar. 

Vill du komma i kontakt med våra account managers?