Importera från Polen

Smidig frakthantering för företag

TA-system

Jämför, boka och spåra din frakt

Fraktavtal

Över 20 fraktavtal med 5 transportörer

Logistiksupport

Vi finns på chat och telefon för dig

Kostnadsfritt

Betala bara för det du skickar

Mer import från Polen

Importen från Polen ökar och medlemskapet i EU gör handeln enkel. Flera transportörer är specialiserade på utrikesfrakt och gör dina importer smidiga.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Importera från Polen - en växande ekonomi och handelspartner

Efter att Sovjetunion föll 1991 har Polen gått från en planekonomi till en marknadsekonomi med snabb utveckling. 2004 blev Polen medlemmar i EU och har sedan dess blivit EU:s sjätte största ekonomi. Under finanskrisen var Polen det enda landet i hela EU vars ekonomi växte. Sveriges handel med Polen ökat enormt och avtalen med EU har gjort det ännu enklare med export och import inom EU, vilket har lett till att även mindre företag kan göra affärer på den Polska marknaden. Polen har med sin stora befolkning, sitt centrala läge i Europa och sin snabba ekonomiska utveckling blivit Sveriges viktigaste handelspartner i Central- och Östeuropa.

Import från Polen med Sendify

Sveriges import från Polen består främst av industrivaror, tjänster och möbler från Polen. IKEA har nästan hälften av all sin produktion i Polen, företaget är landets största exportör. Tidigare var Sveriges export till Polen större än import från Polen. Nu är situationen det motsatta, av Sveriges totala import står Polen för ungefär 2%.

Sendifys mål är att göra det enklare och billigare för företag att automatisera sin logistik. I Sendify’s frakttjänst har vi samlat flera funktioner i ett och samma system, det gör att du får en flexibel tjänst där du kan boka och beräkna frakt med några av världens största fraktbolag, DHL, DSV, FedEx, TNT och UPS. Vi erbjuder en helt kostnadsfri frakttjänst där du som företagare kan jämföra olika transporter och prioritera på tid eller pris utan några som helst dolda avgifter och kostnader. Ditt företag kan skicka paket inom EU eller vart du vill över hela världen så länge godset skickas inom, till eller från Sverige. Du tar också automatiskt del av våra fraktavtal som gör att du själv slipper förhandla med fraktbolagen.

Har det blivit dags att börja importera från Polen? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din import på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris