Transportföretagen

Boka frakt med DHL, DSV, FedEx, TNT och UPS.

TA-system

Jämför, boka och spåra din frakt

Fraktavtal

Över 20 fraktavtal med 5 transportörer

Logistiksupport

Vi finns på chat och telefon för dig

Kostnadsfritt

Betala bara för det du skickar

Boka frakt med transportföretag

Det finns flera både större och mindre transportföretag runt om i världen. Många är specialiserade på en viss typ av frakt som exempelvis inrikes, utrikes eller express. Med ett bra fraktavtal blir din frakt ännu billigare.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Ledande transportföretag Sverige

I Sendifys frakttjänst får du tillgång till de bästa transportföretagen i Sverige DHL, FedEx, TNT och UPS. Hur fungerar det? Sendify är en fjärdepartslogistiker, vilket innebär att vi inte äger några transportmedel utan förmedlar ett system som ger dig möjligheten att jämföra både tid och pris med de ledande transportföretagen.

Eftersom vi samarbetar med DHL, DSV, FedEx, TNT och UPS så har vi även fraktavtal med fördelaktiga priser som du får ta del av i systemet. Du kan läsa mer om varje transportör och tjänsterna som finns tillgängliga i Sendify genom att klicka på transportörerna uppe i menyn, eller längst ner på sidan.

Dags att börja boka frakt med de bästa transportföretaget i Sverige? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din frakt på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris