Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Boka dina transporter med FedEx

FedEx är experter på transporter till och från Sverige. Med ett brett nätverk levererar de frakt till de flesta ställen utomlands och är särskilt duktiga på transporter till Asien.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Varför skicka med FedEx genom Sendify?

När du skickar med FedEx genom Sendify, bokar du transporter med upp till 85 % rabatt. Hur funkar det? Den samlade fraktvolymen av alla bokande företag i Sendify gör att vi kan förhandla fram billiga fraktpriser med alla de transportörer som är anslutna i Sendify – FedEx är en av dem!

Med FedEx Sverige skickar du som företag enkelt paket inrikes, eller till eller från Sverige. FedEx är experter på paketfrakter och speciellt när det måste gå fort! Nedan kan du läsa mer om FedEx International Priority. Kom ihåg att när du bokar genom Sendify, jämför du priser, bokar och spårar alla dina transporter i vårt smarta system.

FedEx International Priority

FedEx International Priority är en bra expresstjänst när du har tidskritiska transporter som behöver skickas till eller från Sverige. När du skickar med FedEx International Priority så erbjuder FedEx ofta leverans redan nästa arbetsdag (detta beror på vart i världen du vill skicka). FedEx är ett tryggt och snabbt fraktalternativ för dina internationella paketfrakter.

Vanliga frågor

Till vilka destinationer i världen skickar FedEx?

Hela världen (220 länder), inom Sverige, och till/eller från Europa, Nordamerika, Latinamerika, Asien, Mellanöstern och Afrika-Oceanien (Viktiga affärsområden) Transittid: 1-4 dagar

Behöver jag kundnummer för att använda Sendify?

Du behöver inte ha ett kundnummer hos transportörerna för att använda Sendify och skicka med våra anslutna transportörer. Du kan enkelt registrera dig och boka frakt direkt i tjänsten. När du registrerar dig får du tillgång till våra fraktavtal med transportörerna DHL, DSV, TNT, UPS och FedEx.

Varför ska jag försäkra mitt gods?

När du bokar en frakt med en våra transportörer så ingår inte försäkring av godset. Om godset skadas eller kommer bort och du inte har försäkrat godset riskerar du att förlora en stor del av godsets värde om du inte tecknat en försäkring. De flesta transportörer ersätter gods i enlighet med NSABs riktlinjer utan försäkring. Denna ersättning skiljer sig beroende på vilken transportör du bokar med och vilken fraktprodukt du skickar.

Vad innebär en förväntad leveransdag?

När du bokar en frakt hos oss så får du alltid upp en förväntad leveransdag i systemet. Något som är värt att poängtera är att en förväntad leveransdag inte är en garanterad leveransdag hos flera av våra transportörer. Varken DHL eller DSV garanterar leverans en viss dag utan det är endast en förväntad leveransdag som syns i systemet. Har du några frågor gällande din förväntade leveransdag är du välkommen att höra av dig!

Vilka transportörer finns i Sendify?

I Sendify får ni tillgång till transportörerna DHL, DSV FedEx, TNT och UPS. Har ni tidskritiska sändningar kan vi rekommendera era att kontakta vårt systerbolag Express Delivery Sweden.

Vad är en tilläggsfaktura?

Ibland blir vi tilläggsfakturerade av transportörerna och då skickar vi ut dessa i efterhand till er. Det kan ex handla om att ni uppgett fel dimensioner eller vikt när ni bokade eller att pallen visade sig vara icke stapelbar etc. I den här artikeln listar vi de olika tilläggen som kan uppkomma i efterhand med respektive transportör

Boka dina transporter med FedEx

FedEx är experter på transporter till och från Sverige. Med ett brett nätverk levererar de frakt till de flesta ställen utomlands och är särskilt duktiga på transporter till Asien.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris