Köpa frakt, vad innebär det?

Att köpa frakt när ditt företag ska frakta varor och gods är ofta en krånglig och dyr process. Därför har vi på Sendify skapat en effektiv plattform för att boka frakt online med redan färdigförhandlade fraktpriser - allt för att det ska bli smidigt för dig som företagskund att köpa frakt online!

boka frakt online

Beställ frakt online med Sendify

När du är företagskund hos Sendify är det enkelt att beställa frakt för de varor som ditt företag ska frakta. Genom att använda Sendify behöver du inte lägga tid på att förhandla fraktavtal – det har vi redan gjort och du kan jämföra bland 100-tals olika fraktalternativ i vår plattform. Med oss kan du köpa frakt för att skicka allt från paket, pall och containrar. På plattformen kan du även välja olika tillval för din frakt online, såsom ekonomifrakt och expressfrakt. När du köper frakt online via Sendify kan du också vara säker på att paketet skickas tryggt då försäkring ingår. 

boka frakt online

Har Sendify spårbar frakt?

All frakt som bokas via Sendify är spårbar frakt. Du kan enkelt spåra dina pågående försändelser via vår Sendify-app. Gå helt enkelt till “Mina försändelser” och identifiera vilken försändelse du vill få spårningsinformation från. Det går även att dela spårningsinformation med andra, exempelvis om du vill att mottagaren eller någon annan person ska hålla sig uppdaterad och hålla koll på statusen för försändelsen. 

boka frakt online

Vilka fraktbolag kan jag köpa frakt av hos Sendify?

I vår app kan du jämföra flera hundra olika fraktalternativ för att du ska kunna hitta den billigaste och mest effektiva frakten för just ditt företag. Logistikbranschen har flera stora fraktföretag och mängder av mindre speditörer att välja mellan när du ska köp frakt. Olika transportbolag kan vara, och är ofta, specialiserade på olika typer av företagsfrakt och använder sig av olika typer av fraktmedel såsom vägtransport, sjöfrakt och flygfrakt, för att nämna några exempel. Sendify har i dagsläget avtal med fem av de ledande fraktbolagen – DHL, UPS, TNT, DSV och Fedex

boka frakt online

Kan jag boka DHL frakt med Sendify?

Vi på Sendify vill att det ska vara enkelt för företag att köpa frakt online. Sendify har avtal med flera av de största fraktbolagen både i Sverige och internationellt och i plattformen kan du jämföra fraktkostnader mellan DHL, UPS, DSV, TNT och FedEx. Exempelvis om ditt företag ska skicka paket till privatpersoner är det ett bra alternativ att köpa frakt DHL. När du beställer frakt med DHL kan du skicka varor både inrikes och utrikes. För att köpa DHL frakt skapar du ett konto hos Sendify och skriver in vad det är du ska skicka så får du upp olika alternativ för att jämföra priser. På plattformen kommer du även att få upp fraktalternativ från flera av de fraktbolag som Sendify samarbetar med för att du som företag ska kunna köpa er frakt online på ett smidigt och enkelt sätt. 

boka frakt online

Kan jag köpa Schenker frakt med Sendify?

DB Schenker har ett brett fraktnätverk världen om som gör att du kan skicka små och stora sändningar snabbt och tryggt. Vi erbjuder tyvärr inte DB Schenker i Sendify’s plattform i dagsläget.
Men det finns många anledningar till att över 15,000 företag väljer att boka frakt online och frakta sina varor och sitt gods med just Sendify. Som företagare i Sendify kan du frakta med fem transportörer, och fraktar därför alltid med den billigaste eller snabbaste transportören för just din sändning. Du får även tillgång till marknadens bästa kundsupport, och får alltid hjälp inom en minut. Det är helt gratis att skapa ett konto och du kan komma igång att boka din frakt redan idag!

Boka din frakt med Sendify!

Med Sendify’s snabba plattform för fraktbokning kan du söka och jämföra fraktalternativ från DHL, DSV, UPS, FedEx och TNT innan du bokar. Det är helt kostnadsfritt att skapa ett konto och du kan komma igång att boka din frakt inom bara några minuter!

Kom igång