Spåra kollin

Håll koll på alla dina försändelser

TA-system

Jämför, boka och spåra din frakt

Fraktavtal

Över 20 fraktavtal med 5 transportörer

Logistiksupport

Vi finns på chat och telefon för dig

Kostnadsfritt

Betala bara för det du skickar

Spåra kollin från avsändare till mottagare

Genom att spåra kollin har du full kontroll genom hela frakten. Håll koll var ditt kolli är och meddela mottagaren när hen kan förvänta sig leverans.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Spårning i lättöverskådlig vy

När du använder Sendify kan du spåra kollin så att du hela tiden vet var din försändelse är, och när den kommer att anlända till mottagaren. Med vårt system kan du enkelt spåra kollin i en lättöverskådlig vy där du kan se försändelsens position. Att kunna spåra gods gör att du direkt kan svara på frågor från kunder som undrar när försändelsen anländer och var den befinner sig. Du kan även skicka en spårningslänk till kund så att den ser var paketet är, utan att behöva spåra kollinummer. Både du och din kund kan känna sig säkra över att godset anländer. Givetvis har vi en effektiv och kompetent kundservice som tar hand om kontakten med transportörerna så att du kan fokusera och lägga din tid på annat. Med Sendify bokar du dina transporter direkt i vårt smarta TA-systemet, som gör hela processen enkel och bekväm för dig som kund.

Spåra gods och kolli ID med vår frakttjänst

När du bokar med vår tjänst skickas en avisering med spårningslänk ut till kund vilket gör att de kan se var deras kolli befinner sig. Det enda du behöver göra är att boka frakten via vår frakttjänst så sköter systemet resten. Vi vill hela tiden göra det enklare för dig som kund att använda vår tjänst för att skicka företagspaket till både privatpersoner, och andra företag. För att det ska vara så transparent som möjligt är det viktigt för oss att du kan spåra kolli id så att du känner dig trygg med att dina paket kommer fram. Vår tjänst är tillgängliga dygnet runt, alla dagar om året.

Har det blivit dags att börja boka frakt? Jämför, boka och spåra, med Sendify sköter du all din frakt på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris