Importera från Danmark

Smart frakthantering för företag

TA-system

Jämför, boka och spåra din frakt

Fraktavtal

Över 20 fraktavtal med 5 transportörer

Logistiksupport

Vi finns på chat och telefon för dig

Kostnadsfritt

Betala bara för det du skickar

Enkel import från grannlandet Danmark

Import från grannlandet Danmark blir enkelt tack vare medlemskapet i EU. Du slipper tull och moms och kan transportera ditt gods till Sverige med hjälp av flera olika transportörer.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Importera från Danmark - att tänka på

När ditt företag köper varor från ett annat företag i ett EU-land ska säljaren i regel inte ta ut någon moms på försäljningen. Då är det upp till ditt företag att redovisa svensk moms på de importerade varorna i din momsdeklaration. Här är en lista på bra saker att veta för import inom EU och Danmark.

För att köpa varor momsfritt från Danmark behöver ditt företag uppfylla följande krav:

Sveriges import från Danmark

Ett av de länder som vi har allra mest utbyte med är Danmark som enligt världsbanken är det land i EU som det är allra lättast att göra affärer med. Danmark och Sverige har en lång tradition av handel och Danmark är Sveriges fjärde viktigaste handelspartner, vi importerar varor för ett värde av 92 miljarder kronor per år och exporterar varor till ett värde av 83 miljarder per år.

Sendify hjälper företag i alla branscher att sänka priserna och effektivisera sin import. I Sendify’s automatiserade frakttjänst så får du tillgång till vårt globala nätverk av flyg- och väg-transportörer till kraftigt reducerade priser. På Sendify är vi experter på företagsfrakt vilket betyder att det inte är möjligt för privatpersoner att boka genom Sendify.

Sendify hjälper dig med importen

Sendify hjälper ditt företag att lyckas med logistiken. I vårt system kan ditt företag boka transport, beräkna frakt och administrera samtliga transporter som kan tänkas behövas. När ditt företag är registrerat i systemet tar ni automatiskt del av våra fraktavtal som vi har förhandlat fram med några av världens största transportbolag, DHL, DSV, FedEx, TNT och UPS. Det behöver inte vara komplicerat att importera från Danmark eller andra EU-länder, testa Sendify redan idag, det tar bara några minuter att komma igång.

Har det blivit dags att börja importera från Danmark? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din import på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris