Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Boka export till Grekland på två minuter

Funderar du på att exportera till Grekland? Idag skickar 8 000 småföretagare med Sendify. Många av dem exporterar till Grekland. Gör som andra företagare – registrera dig kostnadsfritt och boka din frakt till Grekland idag.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Hur exporterar jag till Grekland från Sverige?

När du ska exportera till Grekland kan du antingen exportera med ett fraktbolag eller en fraktbokningstjänst. Fördelen med att exportera med en fraktbokningstjänst är att du slipper förhandla fram ett fraktavtal, vilket du behöver göra när du exporterar med ett fraktbolag. Om du väljer att exportera med Sendify som fraktbokningstjänst, kan du till och med jämföra olika fraktavtal och fraktpriser direkt i tjänsten. Smart, eller hur? Sendify har flera fraktalternativ för att exportera eller skicka paket till Grekland, vilket gör att du kan boka din frakt redan idag.

Vart hittar jag de billigaste fraktpriserna för export från Sverige till Grekland?

För småföretagare kan det vara svårt att hitta ett billigt fraktpris för export till Grekland hos fraktbolagen. Det här beror på att småföretagare sällan har tillräckligt stora fraktvolymer för att kunna förhandla fram ett billigt och bra fraktavtal hos fraktbolagen.

Hos Sendify kan småföretagare dock hitta riktigt billiga fraktpriser för export till Grekland, oavsett hur stor fraktvolym man har. Vad beror det här på? Jo, eftersom att 8 000 företagare fraktar med Sendify, har vi med den gemensamma fraktvolymen kunnat förhandla fram låga fraktpriser, som enskilda företagare aldrig skulle kunna få.

Hur lång tid tar det att exportera varor till Grekland från Sverige?

Hos Sendify kan du själv bestämma hur snabba dina leveranser till Grekland ska vara. Sendify har nämligen flera olika fraktavtal i tjänsten, vilket gör att du kan boka din export med det fraktavtal som passar ditt fraktbehov bäst. Om din export till Grekland behöver levereras snabbt, kan du boka med expressfrakt, vilket gör att din sändning kan komma fram redan nästa dag. Om din export till Grekland däremot inte är tidskritisk, kan det vara fördelaktigt att välja att frakta med ekonomifrakt istället, då det oftast är mindre kostsamt.

Hur paketerar jag mina varor på bästa sätt vid frakt från Sverige till Grekland?

När man ska paketera sina varor för frakt till Grekland bör man använda något typ av emballage, såsom tidningspapper eller bubbelplast. Anledningen till att du borde använda något typ av emballage, är att det minskar risken för att din vara skadas under transporten till Grekland. I Sendifys hjälpcenter står det exakt hur du ska paketera din vara vid frakt, för att du ska kunna frakta så säkert som möjligt!

Vilka dokument är viktiga att fylla i när man exporterar varor till Grekland?

Sverige och Grekland är båda EU-länder och det råder därför fri handel mellan länderna. Det här betyder att du inte behöver betala tull för att importera eller exportera varor mellan Sverige och Grekland. Därav är det enkelt att exportera till Grekland, då du slipper en del administrativt jobb!

Har det blivit dags att börja exportera till Grekland? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din export på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Henrik Karlsson, Key Account Manager på VANS

Rasmus Hammarstrand, Projektledare hos Ink n Art

Export till Grekland? Ready, set,
Send…ify!

Sendify har ingen startavgift, månadskostnad eller bindningstid. På två minuter är du igång med att jämföra och boka frakt.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris