Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Skicka gods – vad du vill, var du vill!

Behöver du skicka gods? I Sendifys fraktbokningstjänst finns det fraktlösningar för nästan alla fraktbehov. Transportörerna som Sendify samarbetar med är specialiserade på olika sorters frakt så att du kan skicka olika typer av gods!

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Skicka med de ledande transportörerna

När ditt företag behöver skicka gods är Sendify det självklara valet. I vårt smarta system för fjärdepartslogistik kan du enkelt boka transport för alla typer av gods. Fjärdepartslogistik betyder att vi inte äger några egna lastbilar eller några typer av transportmedel. Istället har vi ett system som kopplar ihop ditt företag med de ledande transportörerna DHL, DSV, FedEx, TNT och UPS. Systemet är helt gratis att använda och du får automatiskt tillgång till våra mycket fördelaktiga fraktavtal. När du använder Sendify för att skicka gods så bidrar du till att göra oss starkare i våra förhandlar med transportörer, något som gynnar alla i Sendifys nätverk.

Samla dina sändningar på en faktura

Med vår tjänst för att skicka gods utomlands eller inrikes får du all din frakt på samma faktura, oavsett vilket bolag som hämtar och lämnar ditt gods. Detta gör att du får en bättre översikt över din frakt, och kan sänka ditt företags fraktpriser samtidigt som du slipper att hålla ordning på flera olika fakturor från flera olika fraktbolag. Du betalar enbart för det gods företaget skickar, oavsett om det skickas pall eller andra försändelser, och behöver inte oroa dig för några dolda avgifter, bindningstider eller abonnemangskostnader.

Skicka gods inom, till eller från Sverige

Skickar ditt företag många tidskritiska sändningar, eller är det viktigaste för er att frakten är så billig som möjligt? I Sendify finns möjligheten att välja. I fraktsystemet kan du sortera på tid eller pris och boka transport, dygnet runt, året om. Väljer du att skicka gods utomlands med DHL, eller att skicka gods inom Sverige och gör det innan sista tiden för upphämtning hämtas ditt gods samma dag och kan levereras till din kund dagen efter. Är det inte lika bråttom väljer du ett annat, billigare alternativ eller en kombination av snabbhet och pris. Med Sendify kan du skicka försändelser över hela världen, förutsatt att du skickar till eller från Sverige. Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt för ditt företag att boka transport och skicka gods, snabbt och priseffektivt på dina villkor.

Har det blivit dags att börja skicka gods? Med Sendify kommer du igång snabbt och sköter all din frakt på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris