Import från Thailand

Vår frakttjänst gör det enkelt för företag att importera

TA-system

Jämför, boka och spåra din frakt

Fraktavtal

Över 20 fraktavtal med 5 transportörer

Logistiksupport

Vi finns på chat och telefon för dig

Kostnadsfritt

Betala bara för det du skickar

Importera från Thailand till Sverige

Svenska företag visar stort intresse för handel från Thailand. Det finns flera transportbolag som specialiserat sig på utrikesfrakt och med rätt fraktavtal blir din import från Thailand enklare och billigare.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

En gammal handelsrelation

Thailand är Sydostasiens näst största ekonomi med ett större BNP än grannländerna Laos, Myanmar, Vietnam och Kambodja tillsammans. Enbart Indonesien räknas som en större ekonomi i Sydostasien. Thailands stora tillverkningsindustri och relativt väl utbyggda infrastruktur gör att import från Thailand är intressant även för svenska företag vilket vi även ser i antalet bokningar för Sendify. Vi ser också att intresset av att importera ökar från privatpersoner vilket är en tjänst vi inte i dagens läge inte erbjuder i Sendify. Är du privatperson och är intresserad av import från Thailand, klicka här. Vi arbetar inte heller med sjöfrakt.

Regler för att importera till Sverige från Thailand

Eftersom Thailand inte är ett EU-land är det en aning mer komplicerat att importera thailändska varor än till exempel tyska. Bland annat räcker det inte med en fraktsedel utan det behövs också handelsfakturor som innehåller information om vad som fraktas. En av dessa handelsfakturor är en tullfaktura. En tullfaktura krävs för allt gods som har ett kommersiellt värde som skickas utanför EU. För mer information om vad som krävs för att importera från Thailand, vänligen besök tullverkets informationssida.

 

Importera från Thailand med Sendify

Sendify är en tjänst för företag som vill ha ett transportsystem som förenklar allt från fakturering, avisering till bokning av själva frakten. Systemet är helt gratis att använda och ditt företag får tillgång till våra mycket fördelaktiga fraktavtal som vi förhandlat fram med några av världens största transportbolag (DHL, FedEx, TNT och UPS). Med några få klick kan du importera från Thailand och skicka paket utomlands. Sendify skickar över hela världen så länge godset skickas till, från eller inom Sverige.

Har det blivit dags att börja importera från Thailand? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din import på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris