Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Skicka spårbar frakt med FedEx

FedEx är experter på frakt till och från Sverige. Med ett brett nätverk levererar de frakt till de flesta ställen utomlands och är särskilt duktiga på frakt för längre sträckor. Bokar du frakten genom Sendify, skickar du dessutom spårbart. Vad väntar du på? Boka din frakt med Fedex genom Sendify redan idag!

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Vad kan jag skicka med FedEx?

Med FedEx Sverige skickar du som företag enkelt paket inrikes, samt export eller import. FedEx är experter på paketfrakter och speciellt när det måste gå fort! Nedan kan du läsa mer om FedEx International Priority.

FedEx international Priority
FedEx international Priority är en bra expresstjänst när du har tidskritiska frakter som behöver skickas från eller till Sverige, med hela världen som marknad. När du skickar med FedEx International Priority kan FedEx erbjuda att leverera frakten vanligtvis (beroende på plats) nästa arbetsdag, på bestämd tid.

Varför ska jag boka frakt med FedEx genom Sendify?

FedEx är ett av de mest etablerade transportföretagen i världen. Man kan därför undra varför man ska välja att boka frakt med FedEx genom Sendify. Det finns dock flera anledningar till detta, men företagare brukar oftast nöja sig med en av dem – att det är rejält mycket billigare att boka frakt med FedEx Sverige genom Sendify. Faktum är att det kan bli upp till 85 % billigare att boka genom Sendify än direkt hos transportföretag. Nu tänker du förmodligen ”men, det brukar ju nästan alltid vara billigast att boka saker direkt, hur kan det då bli billigare att boka frakt med FedEx om man går genom Sendify, än direkt genom FedEx?”

Anledningen är att Sendify har över 8 000 företag som kunder. Detta innebär att Sendify har en stor fraktvolym, och kan därför förhandla fram riktigt konkurrenskraftiga avtal med FedEx. Om du själv skulle försöka förhandla fram låga fraktpriser med FedEx, skulle du med största sannolikhet misslyckas. Detta beror på att de flesta företagare har för låga fraktvolymer för att det ska ligga i FedExs intresse att kompromissa om priset. Dessutom vet alla som någon gång har behövt förhandla med fraktbolag att detta kan vara både tids- och resurskrävande. Använd dig istället av Sendify för att boka frakt med FedEx – så slipper du allt krångel!

 

Hur funkar det med kundsupport när jag bokar med FedEx Sverige?

Vem du bör ta kontakt med om en FedEx-leverans skulle krångla, beror på vem du bokat din frakt genom. Om du har bokat din sändning direkt genom FedEx behöver du vara beredd på att ta kontakt med FedEx genom deras support. Detta medför ofta långa väntetider, då FedEx betjänar ett stort antal olika företag.

Om du istället bokat din frakt med FedEx genom Sendify är det en avsevärt smidigare process vid eventuellt krångel. Bokar du genom Sendify, och leveransen krånglar, kan du istället kontakta Sendify via chatt eller telefon. Dessutom är det lätt att spåra frakten med FedEx i Sendify, så att du kan följa din frakt varje steg på vägen till slutdestinationen. Kom dock ihåg att även FedEx spårar frakter i deras tjänst, men hos Sendify får du all relevant information samlad på ett och samma ställe.

Är alla frakter spårbara som skickas med FedEx genom Sendify?

Frakt med FedEx genom Sendify är spårbar. När du bokar frakten skickas ett mejl automatiskt till mottagaren med en spårningslänk, så att hen enkelt kan spåra fraktens status. I Sendify visas en överskådlig vy med status kring “bokad”, “upphämtad”, “påväg” eller “levererad”.

Du kan också se statushistorik, med exakta klockslag för bokning, upphämtning och leverans. På så vis kan du spåra ditt kolli, så att du hela tiden vet var din sändning är, och när den kommer att anlända till mottagaren. Har du ytterligare frågor finns våra logistikexperter där för dig, både via en smidig chatt, mejl och telefon.

Har det blivit dags att börja boka frakt? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din frakt på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris