Boka frakt med DHL

Snabbt, enkelt och allt samlat i ett system

TA-system

Jämför, boka och spåra din frakt

Fraktavtal

Över 20 fraktavtal med 5 transportörer

Logistiksupport

Vi finns på chat och telefon för dig

Kostnadsfritt

Betala bara för det du skickar

Boka frakt, DHL tar den dit du vill

DHL har ett breda transportlösningar. De löser din frakt över nästan hela världen anpassade efter dina behov. Välj ett expressalternativ eller skicka smidigt till Service Point.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Fjärdepartslogistik med DHL

Med Sendify kan du boka frakt billigt och smidigt i vårt smarta system för fjärdepartslogistik. Fjärdepartslogistik innebär att vi inte själva fraktar godset. Istället förser vi våra kunder med ett system som förenklar och effektiviserar frakthanteringen. I systemet kan du enkelt jämföra, boka frakt och spåra försändelser. Med Sendify kan du skicka över hela världen så länge du skickar till eller från Sverige. Du väljer om du vill boka frakt med DHL eller med någon annan av våra transportörer. Det spelar ingen roll om ska skicka pall eller skicka paket med DHL. Boka DHL med Sendify om du vill vara säker på att du får en kostnadseffektiv och tidseffektiv transport.

Frakt med DHL till bästa priset

När du börjar skicka din frakt genom Sendify får du tillgång till våra fraktavtal. Genom de stora volymer som går via systemet så kan vi också förhandla ner priserna som du som kund betalar för att frakta gods. När du är ansluten till vårt nätverk behöver du inte själv förhandla med fraktbolagen utan det är något som Sendify kontinuerligt gör. Och det bästa? Desto fler som ansluter sig, desto starkare kommer vi bli i förhandlingarna med transportörerna.

Att boka frakt med Sendify är både snabbt, billigt och enkelt och du kan vara säker på att dina försändelser kommer fram eftersom vi alltid erbjuder avisering när kunderna tagit emot den skickade försändelsen. Vi erbjuder också spårning av ditt gods så att du och mottagaren kan se vart ditt gods befinner sig och inte kommit på villovägar.

Leverans med DHL - betala bara för det du skickar

DHL är ett av världens största och mest kända fraktbolag och fraktar försändelser världen över, hela tiden. Att samarbeta med DHL och några andra av världens största transportörer ger oss möjligheten att erbjuda en flexibel tjänst som motsvarar alla fraktbehov du kan tänkas ha. Sendify är ett av marknadens smartaste fraktsystem men är trots detta gratis att använda, du betalar enbart för den frakt du skickar och det tillkommer inte några dolda avgifter. Boka frakt med DHL och testa Sendify redan idag.

Har det blivit dags att börja boka frakt? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din frakt på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris