Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Boka frakt med DHL för ditt företag

Vill du boka frakt med DHL för ditt företag? DHL har ett brett fraktnätverk över nästan hela världen. Du kan boka både pall och paket, och boka frakten med ett expressalternativ eller till ett billigare pris med lite längre ledtid. Oavsett vad, så hittar du alla fraktlösningar direkt i Sendify!

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Hur bokar jag frakt med DHL online?

När du som företagare ska boka frakt med DHL online har du två alternativ. Det första är att boka din frakt direkt genom DHL. Även om detta kan tyckas smidigt på pappret så finns det en del nackdelar med att boka frakten direkt med DHL. Först och främst måste du själv förhandla fram fraktavtal med DHL och tyvärr upplever oftast små och medelstora företag att de inte får tillgång till samma rabatter som större bolag, med större fraktvolymer, får. Bokar du direkt med DHL behöver du också själv sköta all din kontakt med DHL, tillexempel om något skulle gå fel med din frakt.

Det andra alternativet är att boka frakten med DHL genom Sendify. Eftersom att DHL är ett av fem fraktbolag som Sendify samarbetar med, får företagare direkt tillgång till färdigförhandlade fraktavtal i Sendify. På så vis behöver du inte lägga någon tid på att förhandla, och tar del av billiga fraktpriser direkt i tjänsten. Dessutom sköter Sendify alltid kontakten med DHL när du bokar i tjänsten, så att du alltid kan få hjälp och råd när du behöver det.

Vilken typ av frakt kan jag boka med DHL genom Sendify?

När du bokar frakt med DHL genom Sendify kan du boka allt från mindre paket till större partisändningar, alltid till låga fraktpriser. Du anger bara mått och vikt, destinationen och din avsändaradress för att se alla tillgängliga alternativ för din frakt. Du väljer själv om ledtid eller pris är viktigast för din sändning.

Kan jag försäkra min frakt med DHL genom Sendify?

När du vill skicka ömtåligt gods eller värdefulla frakter med DHL är det en god idé att teckna en försäkring som skyddar ditt gods om frakten skulle komma bort eller gå sönder. Försäkringen finns som ett tillval när du bokar din frakt med Sendify.

När kan mitt gods hämtas upp med DHL?

När du bokar frakt med med DHL genom Sendify bokas alltid en upphämtning automatiskt. Upphämtningen av din frakt, både pall och paket, görs mellan 8-17 på det datum och den adress som du angett när du bokade. Du väljer själv om din frakt skall levereras till en mottagaradress, eller om du vill skicka paket till en Service Point.

Registrera ett kostnadsfritt konto för ditt företag och boka din frakt med DHL redan idag. Över 10 000 företag
har redan testat!

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris