Skicka container

Vi hjälper dig skicka container. Med mångårig erfarenhet inom logistikbranschen ger vi dig ett individuellt anpassat frakterbjudande för din containerfrakt med sjö-, väg- eller tågfrakt. Gör en förfrågan och berätta vad du vill skicka, vi sköter resten.

Skicka förfrågan

Skicka container

Vi hjälper dig skicka container. Med mångårig erfarenhet inom logistikbranschen ger vi dig ett individuellt anpassat frakterbjudande för din containerfrakt med sjö-, väg- eller tågfrakt. Gör en förfrågan och berätta vad du vill skicka, vi sköter resten.

Skicka förfrågan
containerfrakt ikon

Snabb bokningsprocess

Ta del av en snabb bokningsprocess med helt individuella fraktlösningar.

containerfrakt ikon

Konkurrenskraftig frakt

Med Sendify Freight får du tillgång till konkurrenskraftiga frakterbjudanden utan långa förhandlingar.

containerfrakt ikon

End-to-end-lösning

Vi hjälper dig hela vägen – inklusive möjlighet till vidaretransport av sändning.

Vad är containerfrakt?

Containerfrakt innebär att ditt gods fraktas i en container. En standardiserad sändningstyp vid internationell handel som ökat allt mer från mitten av 1900-talet. Containerfrakt är idag det mest använda fraktsättet i världen, och många containerfartyg har idag kapacitet att transportera tusentals containrar varje dag.

Skicka förfrågan

Frakta container tryggt och säkert med Sendify

Oavsett om du önskar skicka din container till andra sidan jorden, eller runt hörnet, hjälper vi dig. Vi erbjuder en rad olika transportsätt för att frakta container, allt från sjö-, väg- och tågfrakt. Se till att fylla i formuläret nedan, vi återkommer inom kort med ett icke-bindande erbjudande till dig.

Skicka förfrågan

Charlotte Moberg

“Alltid snabb och otrolig hjälpsam support från Sendify. Så tacksam för all hjälp!”

Du tar hand om ditt företag. Vi tar hand om din containerfrakt.

Låt ditt företag växa snabbare genom att använda rätt frakttjänst för din containerfrakt. Med Sendifys fraktförmedling kan du skicka flera pallar upp till hela containrar både tryggt och snabbt. Dra nytta av ett stort nätverk av transportörer, mångårig erfarenhet inom logistikbranschen och schyssta fraktpriser.

skicka container med sendify

Skicka in din förfrågan

Skicka in en förfrågan för att skicka sjö-, flyg-, väg-  eller tågfrakt nedan. Vårt team återkommer därefter med en icke-bindande offert för din frakt inom kort.

FAQ – Skicka container

Vad kan en fraktförmedling hjälpa till med?

En fraktförmedling hjälper dig likt en speditör med att hitta en fraktlösning och bokar frakten åt dig. Om du vill ha försäkring, behöver hantera tullhandlingar eller vill ha vidaretransport av din sändning, hjälper fraktförmedlaren dig med det också. Du får helt enkelt en personlig kontakt och hjälp med din frakt.

Vilka olika typer av fraktlösningar kan jag ta del av?

Med Sendifys fraktförmedling kan du ta del av vägfrakt, tågfrakt, sjöfrakt och flygfrakt för pallsändningar och för containerfrakt. Du kan frakta inom Europa och till USA, Asien och Kina.

Hur fungerar tjänsten och hur gör jag en förfrågan?

Du gör en förfrågan genom att fylla i formuläret ovan, därefter återkommer vårt team till dig med ett individuellt och icke-bindande frakterbjudande.

Vad innebär LCL och FCL?

Förkortningen LCL står för “Less Than Container Load” och FCL står istället för “Full Container Load”. Dessa uttryck avser transporter där du betalar för en viss del alternativt en hel container. Skickar du en LCL transport delar ditt gods fraktresan tillsammans med annat gods. För att hitta den bästa lösningen för ditt gods är just storleken på godset den avgörande faktorn.