Försäkring vid transport - Skydda dina varor under transport

När du skickar dina varor över land, hav eller luft är det av största vikt att se till att de är ordentligt skyddade under hela fraktprocessen. Varje fraktresa innebär en viss grad av risk, oavsett om det handlar om korta eller långa avstånd. Förlorade eller skadade varor kan inte bara påverka din verksamhet, utan även leda till ekonomiska förluster och förtroendeproblem hos dina kunder.

Vad är en transportförsäkring?

En transportförsäkring är en försäkringslösning som ger ekonomiskt skydd i händelse av skador, förluster eller stölder av dina varor under transport.

Genom att välja att boka din frakt med oss har du möjlighet att lägga till vår försäkring, Sendify Secure, för att säkerställa att dina varor är tryggt försäkrade.

Varför är en försäkring för din transport viktig?

En försäkring för din transport spelar en avgörande roll när det gäller att skydda dina varor och minimera de ekonomiska riskerna som kan uppstå vid skador eller förluster. Här är några anledningar till varför en försäkring är viktig:

  1. Skydd mot oväntade händelser: Under en transport kan olyckor eller oförutsedda händelser inträffa som kan skada eller förlora dina varor. En transportförsäkring ger dig trygghet genom att täcka kostnaderna för reparation, ersättning eller återanskaffning av varorna.
  2. Minskad ekonomisk risk: Genom att ha en försäkring för din transport minimerar du de ekonomiska riskerna som är förknippade med förlorade eller skadade varor. Istället för att bära kostnaderna själv kan du förlita dig på försäkringen för att täcka eventuella förluster.

Vi förstår vikten av att skydda dina varor och därför erbjuder vi en pålitlig transportförsäkring. Vi strävar efter att göra hela processen smidig och säker för dig och dina varor.

Säker och pålitlig transport

När du väljer att boka din frakt genom oss kan du dra nytta av Sendify Secure för att säkerställa att dina varor är skyddade. Vi erbjuder inte bara pålitliga transporttjänster, utan också en omfattande försäkring för att garantera att dina varor når sin destination säkert.

Sendify Secure sticker

Vår försäkring

Du kan enkelt boka och hantera dina frakter genom vår användarvänliga plattform. Vi erbjuder full insyn i transportstatus, möjlighet att välja bland pålitliga transportföretag och spårning av dina försändelser i realtid. 

Boka din nästa frakt genom oss och inkludera vår transportförsäkring för att ge dina varor det skydd de förtjänar. Vi är här för att göra fraktprocessen smidig, trygg och pålitlig.

Förmåner

Transportörernas Grundskydd

(oförsäkrat)

Sendify Secure

Ersättning baseras på

Godsets vikt

Godsvärde + fraktkostnad

Ersättning inom

Månader

Dagar

Maxersättning

150 kr/kg

1 MSEK*

Pris

-

1% av godsvärdet**

(självrisk ingår)

Täcker frakt med flera transportörer

Ett pris för alla destinationer

*Kan ökas per offert

**Minimipris 59 kr

Frakta tryggt med Sendify Secure

  • Snabb utbetalning
  • Enkel ärendehantering
  • Tillgängligt med alla transportörer
Boka försäkrad frakt