Textilbranschens bästa fraktavtal finns hos Sendify

Nytt samarbete mellan Sendify och Sveriges Textilhandlare

Sveriges Textilhandlare är en ideell förening som representerar deras medlemmars kommersiella intressen och de utmaningar de ställs inför. Föreningen arbetar för att erbjuda små- och medelstora företag inom textil detaljhandel de stora aktörernas fördelar. Sendifys vision går i direkt linje med Sveriges Textilhandlare där vi vill vara en katalysator i branschen för att erbjuda bättre villkor gentemot Sveriges småföretagare runt om i landet.

Medlem hos Sveriges Textilhandlare?
Då har du branschens bästa fraktpriser.

Som medlem till Sveriges Textilhandlare har du tillgång till ett riktigt kraftfullt fraktavtal. Så snart du aktiverar ett konto får du tillgång till föreningens upphandlade fraktpriser redan vid första bokning. För dig som regelbundet skickar paket eller pall både inrikes och utrikes har du möjlighet att spara tusenlappar i lägre fraktkostnader. Erbjudandet gäller för både nya och befintliga kunder till Sendify. Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss på sales@sendify.se!

Borde jag bli medlem hos Sveriges Textilhandlare? Ja, troligtvis.

Sveriges Textilhandlare har en historia som sträcker sig två århundraden tillbaka i tiden, visionen har dock alltid varit densamma, att stötta Sveriges textilhandlares kommersiella intressen. Idag säkerställs dessa intressen genom att erbjuda medlemmar verksamhetsnära förmåner så som ekonomiska ramavtal, utbildning och beslutsstöd. Tack vare möjligheten att subventionera aktiviteter och utbildningar ser föreningen till att hålla kraftigt rabatterade priser och ofta erbjuda kostnadsfria evenemang, som frukostseminarier och föreläsningar, nätverksträffar och afterworks. Medlemsvärdet är med andra ord tydligt och ROI:n är snabb.

Vill du ta del av textilbranschens bästa fraktpriser?

Besök Sveriges Textilhandlare för att lära dig mer om deras medlemserbjudanden och textilbranschens bästa fraktpriser.

Besök Sv. Textilhandlare