Fraktpartner

Integration med Fortnox i Sendify

Information
Koppling till Fortnox

Fakturering
Offert & Order

PRIS INTEGRATION

149 kr/mån. Men Sendifys grundtjänst är givetvis gratis som vanligt.

Försäljning/Support

010-3303091
fortnox@sendify.se

Beräkna frakt direkt i systemet

Med Sendify förekommer inga dolda avgifter för frakt, inga bindningstider eller andra omkostnader som du inte räknat med, de siffror du får när du beräknar frakt är det du betalar.Kort sagt betalar du endast för det du skickar, oavsett hur ofta eller hur stora volymer som du behöver frakta.   Vi vill göra logistik smidigt och samtidigt underlätta för dig som kund. Med vårt system kan du beräkna frakt och få koll på dina fraktkostnader samt göra de åtgärder som behövs för att sänka dem. Eftersom Sendify hjälper fraktbolagen att öka sina volymer har vi kunnat förhandla fram gynnsamma fraktavtal som gör att det blir billigare och mer fördelaktigt för dig som kund. Vårt system jämför samtliga transportörer som vi arbetar med och väljer ut de bästa alternativen.

Integration

Hämta datan från Fortnox och skapa sändelser automatiskt i Sendify

TA-system

Jämför och boka de ledande transportörerna på sekunder

Fraktavtal

Få tillgång till över 20 fraktavtal med 5 olika transportörer

Kostnadsfritt

Betala bara för det du skickar genom tjänsten

Kontroll på kostnaderna med Sendify

Med vårt system får du som företagare kontroll över hela din logistik. Hos oss kan du beställa transport av företagspaket, styckegods, brev och pall på bara några minuter. I tjänsten kan du välja att prioritera tid, lägsta pris eller en kombination av de båda. Våra fraktavtal gör att du kan dra nytta av våra låga priser även om du skickar få eller små försändelser. Vår transporttjänst är framtagen för att det ska vara smidigt och flexibelt för dig som kund att transportera gods.

 

På Sendify är det enkelt att boka transport. När du bokar med oss kan du själv välja vilken transportör du vill använda dig av, och vilken dag som det hämtas. Det gör att du kan planera din logistik på ett bättre och mer effektivt sätt. Du bokar dina transporter i det TA-system som vi tagit fram. Alla transporter med Sendify skickas antingen med flyg eller lastbil med våra transportörer DHL, DSV, FedEx, TNT och UPS, . Med Sendify skickar du och tar emot sändningar från nästan hela världen. Transporttjänsten är gratis och det tar bara någon minut att registrera ett konto på Sendify, kom igång med ditt nya logistiksystem redan idag!

Kom igång med integrationen med Fortnox i Sendify

Med Sendify kan du enkelt integrera Fortnox. Låt affärssystemen samverka för att göra din logistik och ditt företagande så enkelt som möjligt.